Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 6-12 martie 2017

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 6-12 martie 2017

Previziuni karmice 6-12 martie 2017. Zodiile de foc sunt pandite de conflicte. Umbrele trecutului isi fac simtita prezenta in aceasta saptamana.

Previziuni karmice 6-12 martie 2017 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Nativii zodiei Berbec isi vor aminti de niste conflicte neincheiate ori prost finalizate din 2016. Au marea sansa sa li se faca dreptate intr-o speta sensibila.

LEU – Din 10 martie, Marte intra in zodia Taur, iar asta inseamna ca Leii vor fi nevoiti sa treaca prin probe de foc. Zeul razboiului ii obliga sa isi depaseasca limitele, conditiile, puterea de munca.

SAGETATOR – Nativii Sagetator vor fi nevoiti sa renunte la anumite vise ori sa amane anumite planificari. Poate fi vorba de drumuri in interes de serviciu sau semnarea unor contracte importante.

ZODIILE DE AER

GEMENI – Nativii zodiei Gemeni vor deveni mai razboinici ca niciodata, iar de vina este aceeasi planeta Marte, care il va debusola si pe Leu.

CITESTE SI: Horoscop tiganesc martie 2017

BALANTA – Nativii Balanta sunt printre putinii care vor beneficia de prezenta magnetica a lui Marte in Taur. Pot obtine bunuri materiale valoroase.

VARSATOR – Conflictele nu ii vor ocoli nici pe Varsatori. Apar mutari si permutari in relatiile de prieteni. S-ar putea ca acesti nativi sa renunte la o parte dintre amici.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top