Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A murit mama Madalinei Manole

Eugenia Manole, mama Madalinei Manole, a murit la varsta de 72 de ani.  Ea s-a confruntat cu o boala necrutatoare si suferise de curand o interventie chirurgicala.

Problemele de sanatate i s-au agravat dupa decesul fiicei sale, iar in cele din urma, Eugenia Manole a pierdut lupta si a trecut la cele vesnice. Conform ziarului Adevarul, mama Madalinei Manole a suferit de cancer. Ea va fi inmormantata marti, la Ploiesti.

„Mama Madalinei Manole a murit impacata cu gandul ca va muri neimpacata“, a spus Tiberiu Baroian, varul Madalinei Manole.

Nici tatal Madalinei nu se simte bine, fiind din ce in ce mai in suferinta. Reamintim ca a suferit un accident vascular în urmă cu doi ani, fiind la un pas de moarte: „Tot nu mi-am revenit complet, nu-mi pot folosi prea bine mâna stângă şi mă deplasez cu greutate, căci mă dor picioarele. Iau un pumn de pastile”, spunea acesta

Madalina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar cand implinea 43 de ani. Ea a fost gasita decedata in locuinta sa din Otopeni. Cauza decesului este sinuciderea, legistii stabilind ca ea a inghitit furadan. Moartea cantaretei provoaca, insa, si astazi controverse.

Citeste si: Cea mai emotionanta scrisoare pentru Madalina Manole

Citeste si: Coincidenţă sau nu? Uite ce spune Mihai Voropchievici despre Mădălina Manole şi Laura Stoica

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top