Connect with us

Revistateo.ro

O tanara a fost violata la 19 ani. A suferit o trauma, insa lupii au ajutat-o sa treaca peste ea. Afla povestea incredibila a tinerei.

Inedit

A fost violata la 19 ani. Lupii au ajutat-o sa treaca peste trauma

Sarah Varley are acum 28 de ani. Este fericita acum cu viata pe care o are, insa nu i-a fost intodeauna usor. Asta pentru ca la varsta de 19 ani a fost atacata si violata. Din aceasta cauza a trecut printr-o perioada dificila si nimeni nu stia ce sa faca pentru a o ajuta. A reusit sa treaca peste acele probleme fizice si emotionale cu ajutorul lupilor.

Lupii au ajutat-o sa treaca peste trauma provocata de un viol

La 19 ani, Sarah Varley era o tanara fericita, cu o viata frumoasa. Asta pana intr-o zi cand a fost atacata si violata. Apoi totul s-a schimbat. Suferea de anxietate, era speriata si nu mai manca. Familia si prietenii isi faceau griji. Nu stiau cum ar putea sa o ajute. In aceasta perioada, tanara a mers in vizita la cineva si astfel a ajuns la un adapost pentru lupi. Si, ceva straniu si uimitor s-a intamplat.

„Eram speriata de orice. Intr-o zi mi-a iesit in cale un lup si pentru prima data creierul meu s-a oprit. Cand ai in fata un pradator care te poate rani, creierul tau se concentraza in mod automat asupra acestui lucru. In locul milioanelor de pericole imaginare din mintea mea, m-am concentrat asupra acestui pericol si am fost prezenta in acel moment”, a explicat tanara.

Intalnirea cu animalul a scos la iveala sentimente infricosatoare si familiare pe care incerca sa le ascunda. „Cand am inceput sa petrec timp cu ei, am devenit constienta de ceea ce era in jurul meu. Erau momente in care eram speriata. Dar acea teama mi-a dat sansa sa incep sa simt din nou. Inainte eram speriata de tot ceea ce era in jurul meu. Dar cand era un lup langa mine aveam un motiv pentru care sa simt teama si respect. Am avut un lucru asupra caruia sa ma concentrez”, a mai spus ea.

Cu ajutorul animalelor a reusit sa treaca peste traume. Si-a recuperat increderea si a inceput sa manance din nou. L-a intalnit pe Matthew Withem, barbatul alaturi de care formeaza un cuplu. Acum simte ca s-a vindecat si ca este in siguranta.

Articole pe aceeasi tema:

Cum preiau animalele trasaturile stapanilor

Un baietel de 10 ani vede in vitrina unui magazin de animale un afis. Lectia emotionanta pe care a dat-o tuturor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top