Connect with us

Revistateo.ro

Sunt anumite cuvinte care nu se rostesc in Familia Regala. Afla care sunt ele si de ce nu se rostesc in cadrul Familiei Regale britanice.

Inedit

Cuvinte pe care Familia Regala nu le spune niciodata

Familia Regala nu este ca restul familiilor. Asa ca nu este deloc surprinzator faptul ca vocabularul lor este diferit. Sunt anumite cuvinte pe care Familia Regala britanica nu le spune niciodata. Afla care sunt ele si care este motivul pentru care nu sunt rostite niciodata in cadrul Familiei Regale.

Cuvinte pe care Familia Regala britanica nu le spune niciodata

1. „Pardon”. Poate crezi ca este un mod politicos prin care te poti exprima. Insa, in Familia Regala britanica, acest cuvant nu se rosteste. In locul acestui cuvant se foloseste „sorry”.

2. „Toilet”. In Familia Regala britanica nu se foloseste acest cuvant cand se face referire la toaleta. Motivul este acela ca „toilet” este un cuvant de origine franceza, deci, aparent, este interzis. In schimb, „bog” si „loo” sunt utilizate in momentul in care se face referire la toaleta.

3. „Perfume”. Cand fac referire la parfum, cei din Familia Regala britanica folosesc cuvantul „scent”. Desi unele persoane considera ca „perfume” suna mai bine decat „scent”, in Familia Regala acel cuvant nu se rosteste.

4. „Tea”. In locul acestui cuvant se folosesc in Casa Regala cuvinte precum „dinner” sau „supper”. Fac referire la masa de seara.

5. „Lounge”. Desi palatul are mai multe incaperi, nici una dintre ele nu este salon (lounge) sau sufragerie (living room).

6. „Posh”. In Familia Regala, pentru a spune ca o persoana este inteligenta se foloseste cuvantul „smart”. Asa ca, daca se refera la propria persoana sau la o alta persoana, cei din Casa Regala vor evita cuvantul „posh” si il vor inlocui cu „smart”.

Asadar, vocabularul Familiei Regale britanice este un pic diferit. Motivele pentru care sunt evitate anumite cuvinte in Casa Regala au fost mentionate mai sus. Este evident ca Familia Regala este diferita fata de alte familii, iar acest lucru se observa inclusiv in ceea ce priveste vocabularul folosit in Casa Regala.

Sursa foto: daylol.com

Articole pe aceeasi tema:

Kate Middleton, intr-o fotografie de colectie din copilarie

Iata care sunt preferintele culinare ale familiei regale britanice

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top