Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 9 martie 2017. Pestii nu trebuie sa se grabeasca sa extraga azi o concluzie. Afla ce iti rezerva astrele in functie de zodie.

Horoscop

Horoscop 9 martie 2017

Horoscop 9 martie 2017. Previziuni pentru data de 09.03.2017!

Pestii nu trebuie sa se grabeasca sa extraga azi o concluzie, pentru ca inca nu au descoperit toate caile de a ajunge acolo unde doresc.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop 9 martie 2017 Berbec

Merita sa intri in competitia de idei care se naste azi, pentru ca vei descoperi o multime de pareri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, desi tensiunea creste cu fiecare replica dura care este spusa de participanti, caci vei vedea ca toate aceste opinii diametral opuse se vor lega intr-o directie comuna si constructiva. Oricare ar fi subiectul pe marginea carora se nasc atatea controverse, ai si tu un cuvant de spus peste toate, tot asa cum ai si ceva nou de invatat din ce auzi.

Horoscop 9 martie 2017 Taur

Vindecarea trupului si a sufletului depinde de… minte! De acolo, din modul tau de a gandi, se ivesc cele mai bune tratamente pentru starea ta actuala, ca atare, pentru a te simti din nou in forma si a-ti recapata energia, trebuie doar sa iei o decizie limpede si clara. Descopera cat se poate de lucid ce nu e in regula in modul tau de a gandi, vezi unde s-au strecurat ganduri negative sau cuvinte cu tenta pesimista si elimina-le din mintea ta chiar acum. Uita de negatii, abandoneaza frica si nesiguranta, deschide-te complet spre o totala purificare interioara de orice urma de gand negativ, fie ca e adus acolo chiar de tine sau a fost trimis de altii. Iti poti recapata sanatatea trupului si a sufletului daca mai intai te lecuiesti de gandurile care-ti fac rau: sunt ale tale, tu trebuie sa le schimbi polaritatea!

Horoscop 9 martie 2017 Gemeni

Nu-ti displace deloc starea de liniste care s-a lasat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou in peisaj. Seamana cu o zi de totala relaxare, in care nu-ti mai bati capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te tineau pe loc de la o vreme, ci reusesti sa te bucuri de liniste, de relaxare, de o stare de comoditate binefacatoare pentru a-ti recapata buna dispozitie. Fie ca ai dus la capat sau nu problemele din ultima perioada, azi parca nici n-ar exista, pentru ca pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te macina pana mai ieri.

Citeste si: Previziuni karmice 6-12 martie 2017

Horoscop 9 martie 2017 Rac

Ai asteptat multa vreme acest eveniment caruia ii acorzi o importanta cu totul speciala, de parca ar fi un miracol! Esti atat de aproape de el, incat aproape ca il poti atinge, dar nu trebuie sa te culci inca pe laurii victoriei, sigur pe reusita. Ti se mai cer unele eforturi, inca mai ai de muncit, pentru ca da, e o sansa excelenta si foarte clara, dar nu ti se ofera pe tava. Esti pe ultima suta de metri, cand pui toate detaliile la locul lor inainte de a extrage o concluzie ce va genera ulterior rezultatul mult asteptat care te va face fericit.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top