Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 10 martie 2017. Fecioarele sunt sfatuite sa-si deschida inima astazi. Afla ce iti rezerva astrele in functie de zodie.

Horoscop

Horoscop 10 martie 2017

Horoscop 10 martie 2017. Previziuni pentru data de 10.03.2017!

Fecioarele sunt sfatuite sa-si deschida inima pentru a lasa loc tririlor, emotiilor, care le va manga sufletul.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop 10 martie 2017 Berbec

Stai si chibzuieste profund, matur, fara graba, pentru ca poti gasi o cale noua de evolutie intr-un proiect important. Nu te aventura, insa, ia-o incet, verifica toate informatiile pe care le culegi, si aseaza-le pe toate ca intr-o biblioteca foarte bine organizata, pana ce se va forma o imagine de ansamblu foarte clara. Viziunea ta moderna si originala va da roade foarte bine candva, caci tu ai alt mod de a privi lucrurile, cu totul altfel decat cei din jurul tau, care sunt mai demodati, mai conservatori, mai fricosi sa incerce ceva nou. Prin exemplu personal, ii vei convinge ca ai dreptate si intr-o zi vor fi de acord cu tine. Nu renunta deci sa fii original sau diferit: acesta e atuul tau!

Horoscop 10 martie 2017 Taur

Viata nu e echitabila niciodata, ca atare, daca tu esti acum pe val si urci spre victorie, altul, alaturi de tine, sufera o mare pierdere. Orice meci are un invins si un invingator. Orice joc are castig si pierdere. Acum tu bucura-te ca esti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet esecul celui de langa tine. Asta e, roata norocului se invarte intruna… Alta data tu erai cel invins care isi plangea esecul in timp ce altul jubila, dar acum ai revenit acolo unde iti era locul: in varf. Incarca-te de acest sentiment minunat al victoriei, si nu te mai gandi ca altul plateste un pret pentru reusita ta. N-ai platit si tu de atatea ori inainte?

Horoscop 10 martie 2017 Gemeni

Ceva nu iese bine in planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu tin de tine si care intervin cand ti-e lumea mai draga. Ori te trezesti cu o problema de sanatate nedorita, ori cu musafiri a caror prezenta nu-ti face nicio placere, ori cu un alt eveniment neplacut care te obliga sa renunti la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca sa te ocupi de ceva mai trist si mai urat. Nu te impovara cu atmosfera sumbra lasata dintr-o data, ci rezolva cat mai repede problema ivita ca mai apoi sa te poti relaxa si cu lucruri mai bune! E un hop neinsemnat si trecator, nu-l trata ca pe un dezastru, ca nu merita.

Citeste si: Previziuni karmice 6-12 martie 2017

Horoscop 10 martie 2017 Rac

Aveai o mare speranta in suflet si nu mai credeai ca ea se va materializa vreodata, dar iata ca intotdeauna merita sa visezi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, visele tale prind contur si devin realitate. Acelasi lucru simti si azi, cand ceva ce ai dorit de multa vreme, un vis pe care aproape ca l-ai uitat, se concretizeaza sub ochii tai, spre marea ta fericire. Niciodata nu trebuie sa renunti sa speri si sa visezi ceva anume, chiar daca pare imposibil de atins, pentru ca vin momente, ca cele de azi, cand ti se ofera pe tava exact ceea ce doreai!

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top