Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017. Va fi o saptamana buna pentru anumite zodii, insa altele ar putea avea probleme.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017

Va fi o saptamana buna pentru anumite zodii, insa altele ar putea avea probleme financiare, la locul de munca sau probleme de sanatate. Afla ce iti rezerva astrele.

Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017

BERBEC. Pentru acesti nativi saptamana aceasta aduce revelatii neasteptate legate de cariera, sefi, oameni in care aveau incredere sau care le-au marcat intr-un fel evolutia profesionala, si cu o detasare interioara de neasteptat la ei vor taia asemenea unui laser toate excrescentele care le-au capusat viata in ultimele luni, adica vor renunta la toti cei care au trait pana acum de pe urma lor. CITESTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Acesti nativi se chinuie saptamana aceasta sa finalizeze o serie de acte legate de o separare, un divort sau o anulare a unui contract de vanzare – cumparare. Luna Neagra in tranzit prin Casa contractelor sugereaza provocare, mobilitate, ambiguitate si instabilitate, ceea ce pentru un nativ Taur, ca de altfel pentru toate semnele de pamant, este un adevarat supliciu cand se pune problema sigurantei zilei de maine. CITESTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Pentru Gemeni saptamana este alambicata in sensul ca nu mai stiu incotro sa o ia sau ce solutii sa mai gaseasca ca sa-si reechilibreze pozitia sociala si financiara. Pe de alta parte, au senzatia ca tot ce planuiesc se darama peste noapte asemeni unui castel din nisip. Zic ca mai au nevoie de rabdare si sa-si treaca in revista propiile idei, modul de abordare a afacerilor sau felul in care se comporta in relatie, nu de alta, dar aparenta lor superficialitate ii poate face sa greseasca cu foarte mare usurinta. CITESTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Iata ca si pentru acesti nativi se mai degajeaza norii saptamana aceasta, poate si pentru ca lucrurile s-au asezat in matca lor si, de acum pana in vara, mintea lor poate zburda in liniste. Visele lor se dovedesc profetice, sa nu se sperie de asta, au o senzitivitate mai accentuata poate si datorita lui Neptun, care face aspecte bune cu Soarele natal si cu Junona. Pe de alta parte, generatii intregi de nativi Rac, ca si cei din Pesti sau din Scorpion, s-au nascut cu Neptun retrograd, ceea ce le confera acea stare de trecere dincolo de realitatea aparenta. CITESTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Foarte multe decizii de luat, pe toate planurile, dar cele mai importante tin de cariera sau de profesie. Cu exceptia zilelor de 13 si 15 martie as spune ca tot ce vor intreprinde acesti nativi, va avea o finalitate sigura. Placerea de a fi remarcati si mai ales de a fi primii, demonstreaza spiritul histrionic cu care natura i-a dotat pe acesti nativi. Singura care le poate crea probleme poate fi Luna Neagra din Casa familiei și care ii face fie sa se subevalueze, fie sa se supraevalueze. Este o saptamana in care frici neasteptate ies la iveala, ceea ce ii va face sa fie irascibili, mai ales pe 14 si 15 martie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARA. O saptamana in care marile realizari pot veni dinspre drumurile lungi, de calatorii, oricum lor le prea place sa calatoreasca, si desi par mai orientati catre sine, ca niciodata, nu scapa de invidii, barfa, mici bisericute care se formeaza in spatele lor, lucruri care ii amarasc si ii macina. Adevarul ca daca au o problema, atunci ea este legata de comunicare, fie spun prea multe, fie nu spun nimic, la orice nivel, ca este vorba despre colegi, ca este vorba despre viata de familie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

BALANTA. Ziua de luni, 13 martie, le deschide oportunitati pe care ei le asteapta de foarte multa vreme. E drept, resimt totusi trigonul minor care il implica si pe taciturnul Saturn alaturi de Jupiter si de Nodul Nord, care face sa li se deschida pofta de a explora noi orizonturi cu ințelepciune, creativitatea lor fiind, ca sa spun asa, la cote maxime. CITESTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Pentru acesti nativi se deschid portile inimii, ale profesiei si ale studiului. Ordinea este aleatorie. Cum atmosfera s-a degajat, nativii Scorpion simt nevoia sa se manifeste, sa se deschida, sa vorbeasca, sa socializeze, sa se puna de acord. Acum vor sa se apuce de renovari, fac planuri, vor curatenie administrativa, eu le-as sugera sa o lase mai moale, sa se bucure de viata si sa plece in concediu. Nu este nimic rau in ceea ce isi propun, doar ca se vor bloca in propriile lor dorinte. O zi de tip Fata Morgana – 14martie! CITESTE CONTINUAREA AICI.

SAGETATOR. Schimbarile in plan profesional, bune pentru unii, proaste pentru altii, fac ca aceasta perioada sa fie una a cristalizarii, a coagularii ideatice, a actiunilor constient dirijate spre atingerea unor scopuri reale, chiar daca vor simti ca pe anumite paliere inca sunt blocati, eu spun ca inca nu a venit momentul sa actioneze. Lucruri si fapte ignorate sau carora nu le-au dat atentie la momentul potrivit, se intorc acum impotriva lor. Pierd persoane iubite, la propriu si la figurat. Nici relational lucrurile nu stau prea bine, chiar si la nivel de familie lucrurile o iau razna. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Se repun pe tapet o serie de documente cu care Capricornii lucreaza sau au lucrat. Problema este ca opozitia dintre conjunctia Luna – Venus – Pluto și dintre conjuncția Marte – Uranus și Jupiter, la care se adauga patratul dintre Chiron și Saturn, ar putea sa contrazica multe din discutiile care s-au purtat pana acum. Poate fi vorba despre o negociere, poate fi vorba despre un draft de contract sau, pur si simplu, despre o declaratie, lucruri pe care Capricornii le-au acceptat tacit, acum sa ii revolte, sa aiba curajul sa puna punctul pe i si sa spuna lucrurilor pe nume, incepand cu planul relational si incheind cu cel profesional sau social. CITESTE CONTINUAREA AICI.

VARSATOR. Acestor nativi le-as sugera sa iasa din starea de asteptare, sa inteleaga odata pentru totdeauna ca asteptarea nu este o solutie ci ca trebuie sa actioneze, cu atat mai mult cu cat promisiunea vis-a-vis de un alt loc de munca pare sa fie o iluzie, ori poate nu merg in directia in care trebuie si de aici numeroasele blocaje din ultima vreme. Pe de alta parte, sa fie atenti ca nu stiu de unde le sare norocul si luni, 13 martie, chiar pot primi o oferta de munca neasteptata. Saturn le ridica, cum spun eu, mingea la fileu si chiar daca oferta implica numerose deplasari, ii sfatuiesc sa o accepte. CITESTE CONTINUAREA AICI.

PESTI. Acesti nativi se bucura inca de configuratia astrala cunoscuta sub numele de Galeata si care tinde sa cladeasca un spatiu de convietuire intre doua polaritati diferite – nodurile lunare peste axa personalitatii si a parteneriatelor, cu NN in pozitie favorabila pentru incheierea de contracte, vorbesc despre o situatie in care se pot rezolva multe divergente intre ele sau pot sugera valorificarea unor sanse de progres, Marte și Soarele natal. Energia pe care o implica activarea acestei configuratii aduce in prim plan nevoia de a actiona. Cred ca este vorba despre o negociere financiara, despre stabilirarea unor poli sau a unui plafon financiar. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CITESTE HOROSCOPUL MINERVEI PENTRU SAPTAMANA 12 – 18 MARTIE 2017 PENTRU ZODIA TA: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top