Connect with us

Revistateo.ro

In educatia copiilor, capitolul crize de nervi este foarte sensibil. Afla ce poti face pentru a calma aceste crize de nervi ale copiilor.

Stil de viata

Cum sa calmezi crizele de nervi ale copiilor in functie de varsta

In educatia copiilor, capitolul crize de nervi, de personalitate sau de tantrum, cum le spun specialistii care prefera termenul englezesc, este foarte sensibil. Parintii se frustreaza din cauza comportamentului copiilor, copiii, la randul lor, se frustreaza ca nu sunt intelesi, iar lucrurile se complica. Exista oare o portita de scapare? Raspunsul este favorabil. Da, se poate, atat timp cand parintii acorda mai multa atentie copiilor, se concentreaza pe cauze si nu pe efecte. Iata asadar ce trebuie sa stii pentru a putea calma crizele de tantrum ale copiilor si pentru a bifa o noua problema rezolvata la capitolul educatie copii.

Educatie copii: Ce provoaca crizele

Pentru a putea reactiona la un comportament al copiilor, trebuie intelegi de ce s-a produs. Copiii au o maniera de a privi lucrurile foarte negativ. Ei se gandesc la cat este de nedrept sa li se intample una sau alta (sa-si piarda jucariile, sa nu ramana acasa si sa se duca la gradinita/scoala sau ca nu primesc atata atentie pe cat si-ar dori din partea parintilor). si atunci, in mintea lor, se creeaza dorinta de a fi in control. Pana la varsta preadolescentei, nimic nu este premeditat. Nici macar nu constientizeaza ce fac si ce impact va avea asupra celorlalti comportamentul lor. insa, daca ai cedat intr-o situatie, copiii vor sti exact ce sa faca data viitoare pentru a obtine acelasi efect.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top