Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 11 martie - ATENTIE! Aceasta zodie urmeaza sa isi achite facturile karmice

Sfatul zilei

Sfatul zilei 11 martie 2017 – O zodie se umple de bani astazi

Astenia de primara se simte in viata fiecarui nativ. Tensiunile cresc si certurile apar usor. Sfatul general al zilei pentru toti nativii este atentia la detalii. Mai jos sfatul zilei pentru 11 martie pentru fiecare zodie.

Sfatul zilei 11 martie – ATENTIE! Aceasta zodie urmeaza sa isi achite facturile karmice

Sfatul zilei pentru berbec

Nu uitati ca sunteti o fire impulsiva si ca este necesar sa aveti grija la modul cum va adresati persoanelor din jur. Partenerul vostru de viata are nevoie de atentie suplimentara in aceste zile, iar tensiunea voastra nu il ajuta deloc sa depaseasca temerile pe care le are. Aveti grija la cuvintele pe care le rostiti, riscati sa platiti un pret prea scump pentru niste vorbe aruncate-n vant.

Sfatul zilei pentru taur
Primele luni ale anului 2017 v-au cam scurs de energie. Simtiti nevoia de o pauza si aveti ocazia sa evadati. Uitati pentru o clipa de cheltuieli si rasfatati-va pe masura efortului pe care l-ati depus. Aveti un flux mare de energie si inspiratie, profitati la maxim de intuite pentru ca veti avea numai de castigat.

CITESTE AICI: Marte in Taur – 10 martie. Cum sunt afectate zodiile

Sfatul zilei pentru gemeni
Astazi este ziua in care totul va enerveaza. Rudele incearca cu blandete sa va sfatuiasca si sa va ofere cele mai bune ganduri, insa voi nu sunteti deloc pregatiti sa le ascultati recomandarile, persoana iubita va cam strica planurile, parca toata lumea s-a aliat impotriva voastra, insa este doar o falsa impresie. Incercati sa va relaxati putin si sa sa acceptati ca parerile celor din jur sunt bune. Spre seara este posibil sa fiti invitati intr-o calatorie, acceptati cu drag invitatia pentru ca aveti nevoie de o pauza.

Sfatul zilei pentru rac
Asteptati de multi o suma de bani ramasa restanta, vestile bune sosesc astazi cu privire la acest debit. Acum ca problema financiara a disparut incercati sa le acordati atentie si celor mai tineri din familie, ati cam uitat sa va asigurati ca totul este in regula.

Citeste in continuare in pagina 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top