Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 13 martie 2017

Horoscop 13 martie 2017. Previziuni pentru data de 13.03.2017!

Sagetatorii sunt criticati, insa nu trebuie sa puna la suflet vorbele grele.

Horoscop 13 martie 2017 Berbec

Ai mare grija la reactiile impulsive, pentru ca risti enorm daca nu tii sub control un banal gest de respingere sau o critica mai dura. Esti cam nervos, pus pe harta, recalcitrant, iar aceasta atitudine agresiva poate duce la un conflict major. Dintr-un astfel de moment se poate ajunge la rupturi, la conflicte de proportii, la un final de drum fara sanse de redresare, si totul doar din cauza incapacitatii de a tine sub control nervii si spiritul critic. Pune-te un pic in pielea celuilalt si comporta-te asa cum ti-ar placea si tie sa se poarte ceilalti cu tine. Iti place cearta? Atunci n-ai decat!

Horoscop 13 martie 2017 Taur

Nu compara norocul tau cu al altora, pentru ca viata nu e echitabila pentru toata lumea. Nu pleca urechea la povestile triste ale celor din jur cand tie iti merge de minune si nici invers, nu te gandi de ce cel de langa tine rade cand tu nu stii cum sa mai depasesti cine stie ce moment critic. Roata vietii se invarteste si fiecare trece si prin momentele de varf, si prin cele din prapastie, ca atare ai rabdare pentru ca toate iti revin la un moment dat. Nimic nu dureaza vesnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpatat cand vine vorba sa judeci viata ta sau a altora prin comparatie.

Horoscop 13 martie 2017 Gemeni

Ca sa treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie sa faci mari concesii, dar tu esti obisnuit cu astfel de situatii. De data aceasta tu esti cel care renunta la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar esti convins ca sacrificiul tau e un gest intelept, pentru ca, intr-o zi, adevarul va iesi la iveala si vei redobandi ceea ce ti se cuvine. Taci si suporti nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plati si atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toata lumea. Azi esti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umbla cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

Citeste si:

Horoscop 13 martie 2017 Rac

Candva ai abandonat un proiect pentru care nu erau intrunite conditiile unei evolutii de succes. Acum iti aduci aminte de ceea ce ai lasat in urma si o iei frumos de la capat, cu mai mult entuziasm, nici nu-ti vine a crede cat de bine inainteaza toate acum, semn ca ai mai acumulat ceva cunostinte pe parcurs si stii exact ce trebuie facut. Cand vezi ca o actiune sta pe loc si nimic nou nu se mai intampla, e bine s-o lasi o vreme pe linie moarta, in asteptare, si sa te ocupi de ea dupa o perioada de pauza. A doua oara ar putea evolua mult mai bine!

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top