Connect with us

Revistateo.ro

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, ai putea incerca, pe langa o alimentatie sanatoasa si sport, si un amestec ce ontine miere si scortisoara.

Cura de Slabire

Cum poti slabi cu miere si scortisoara

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, trebuie sa iti schimbi alimentatia si sa incepi sa faci miscare. Cand ai mai multe kilograme decat este normal, risti sa te imbolnavesti. De aceea este important sa iti tii greutatea sub control. Astfel scade riscul de aparitie a unor boli ce au legatura cu excesul ponderal. Pe langa schimbarile legate de alimentatie si pe langa faptul ca este ideal sa faci miscare, ai putea incerca si amestecul ce contine doua ingrediente: miere si scortisoara. Te va ajuta sa elimini o parte din kilogramele in plus. Mai jos vei gasi modul in care se prepara acest amestec si motivele pentru care functioneaza.

Cum slabesti cu miere si scortisoara

Pentru acest amestec ai nevoie de:

– 2 linguri de miere
– 1 lingura de scortisoara
– 250 de ml de apa

Inainte de toate, trebuie sa fierbi apa. Dupa aceea, o vei turna peste scortisoara. Amestecul va sta cateva minute acoperit. Este bine sa adaugi mierea dupa ce apa se va mai raci. Pentru ca temperatura ridicata a apei va distruge o mare parte din nutrientii pe care ii contine mierea.

O jumatate din acest amestec se va bea seara, inainte de culcare, iar cealalta jumatate se va bea dimineata pe stomacul gol. Nu trebuie reincalzita apa.

Este un amestec natural ce te va ajuta in luta cu kilogramele in plus. Trebuie mentionat faptul ca mierea si scortisoara aduc si alte beneficii organismului, pe langa scaderea in greutate. Amestecul va echilibra nivelul zaharului din sange, va reduce pofta de mancare. In plus, este indicat persoanelor care au paraziti intestinali. Amestecul este indicat in astfel de cazuri, pentru ca va inlatura parazitii si va curata aparatul digestiv.

Asadar, daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, este ideal sa iti schimi alimentatia si sa faci miscare. Dar si amestecul de mai sus iti poate veni in ajutor.

Articole pe aceeasi tema:

Ce se intampla in corpul tau daca bei cafea cu miere

7 minuni pe care le face SCORȚIȘOARA pentru sănătate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top