Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 15 martie 2017. Sagetatorii trebuie sa se concentreze asupra familiei. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 15 martie 2017

Sfatul zilei de 15 martie 2017 – Sagetatorii trebuie sa se concentreze asupra familiei. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei 15 martie

Sfatul zilei pentru Berbec

Stii ca ai dreptate in anumite privinte, asa ca cel mai bine ar fi sa incerci sa ii faci si pe ceilalti sa inteleaga. Este bine sa ai rabdare in anumite situatii, pentru ca unele persoane cred ca dreptatea este de partea lor. Numarul norocos al zilei: 8.

Sfatul zilei pentru Taur

Bucura-te de momentele frumoase petrecute alaturi de persoana iubita. Si, daca se iveste ocazia, atunci nu amanati sa va faceti planuri pentru viitor impreuna. Numarul norocos al zilei: 1.

CITESTE AICI: Previziuni karmice 13 – 19 martie 2017

Sfatul zilei pentru Gemeni

Cand mergi la cumparaturi, incearca sa te gandesti inainte de a achizitiona ceva. Intreaba-te daca iti este util lucrul acela sau nu. Altfel vei ajunge in situatia de a da banii pe ceva ce in realitate nu iti trebuie. Numarul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei pentru Rac

Nu trebuie sa iti fie teama sa spui ceea ce simti. Persoanele dragi au nevoie din cand in cand sa le amintesti lucrul acesta, sa le dovedesti cat de importante sunt pentru tine. Numarul norocos al zilei: 4.

Citeste in continuare in pagina 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top