Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 16 martie 2017 - Balantele ar putea incerca sa tina cont de sfaturile pe care le primesc astazi. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 16 martie 2017

Sfatul zilei de 16 martie 2017 – Balantele ar putea incerca sa tina cont de sfaturile pe care le primesc astazi. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei 16 martie

Sfatul zilei pentru Berbec

Obstacolele care iti apar in cale te ajuta sa te maturizezi si sa inveti lucruri noi. Asa ca incearca sa inveti ceva din ele. Fac parte din viata si nu trebuie sa le vezi ca pe niste catastrofe. Numarul norocos al zilei: 3.

Sfatul zilei pentru Taur

Este de apreciat faptul ca te arati dispus sa ii ajuti pe cei care au nevoie de tine. Insa, este important sa nu uiti de propria persoana in momentul in care te implici in activitati care le vin altora in ajutor. Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE AICI: Previziuni karmice 13 – 19 martie 2017

Sfatul zilei pentru Gemeni

Incearca sa iesi astazi din zona ta de confort. Uita de griji si incearca sa te relaxezi. Fa ceea ce iti place si iti schimba starea de spirit. Numarul norocos al zilei: 2.

Sfatul zilei pentru Rac

Incearca sa nu pui la suflet lucrurile negative. Cel mai bine este sa le ignori. Daca cineva spune sau face un lucru care nu este pe placul tau, incearca sa nu te lasi afectat. Poate nu face lucrul acesta intentionat. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste in continuare in pagina 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top