Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 17 martie 2017. Taurii fac ordine prin restante, prin datorii, prin chestiuni ramase neincheiate. Afla ce iti rezerva astrele.

Horoscop

Horoscop 17 martie 2017

Horoscop 17 martie 2017. Taurii fac ordine prin restante, prin datorii, prin chestiuni ramase neincheiate, pentru ca abia dupa aceea se vor putea concentra cu succes la ce va veni. Citeste previziunile pentru 17.03.2017.

Horoscop 17 martie 2017 Berbec

Esti cam nervos si orice replica ascutita te poate irita si mai tare. Imagineaza-ti ca tu esti un vas cu panze pe o mare si asa foarte agitata. Vorbele celor din jur sunt ca vantul naprasnic ce-ti sufla in panze si ce se intampla in acest caz? Te avanti si mai tare pe marea nervoasa! Ca sa tii sub control furtuna, trebuie sa cobori panzele si sa lasi corabia sa pluteasca in voie pe valuri, pana se linisteste marea, pentru ca daca provoci si mai mult starea de irascibilitate, greu de spus ce iese de aici. Coboara panzele!

Horoscop 17 martie 2017 Taur

Nu poti trece la etapele urmatoare, pentru ca o actiune inceputa mai demult a ramas nerezolvata si iti cere de urgenta sa te ocupi si de ea. Este un moment bun sa arunci o privire inapoi, la activitati abandonate in trecut, deoarece acum detii resursele necesare pentru a le duce la capat cu brio. Fa ordine prin restante, prin datorii, prin chestiuni ramase neincheiate, pentru ca abia dupa aceea te vei putea concentra cu succes la ce va veni. Nu te poti ocupa de chestiuni noi cat timp cari dupa tine atatea treburi ramase in aer.

Horoscop 17 martie 2017 Gemeni

Esti influentabil si toate povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a duce mai departe ce ai inceput. Unii iti vorbesc despre viitorul acestui proiect in cele mai sumbre note, altii te fac sa te indoiesti ca faci ceea ce trebuie si cum nu esti foarte ferm pe pozitie, ci de-a dreptul oscilant, dupa cum bate vantul, esti blocat in neputinta si nesiguranta. Nu esti asa de obicei, dar azi parca ai crede si pe unii, si pe altii, fara sa poti lua decizii cu propria ta minte. Mai lasa lucrurile sa se aseze, pentru ca momentan nu ai taria de a trage linie finala.

Citeste si: Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017

Horoscop 17 martie 2017 Rac

Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori, incat nici nu ar merita sa te porti atat de frumos cu ei. La tonul tau amabil, ei iti raspuns cu ton ridicat, la vorbele tale frumoase, ei raspund cu critici, incat nu ai nicio satisfactie in relatia ta cu lumea. Cu toate acestea, reusesti sa-ti pastrezi cumpatul si sa nu cazi in capcana intinsa de ei, aceea de a te scoate din sarite cu orice pret. Nu le merge, ci tu ramai zambitor si calm pana ce dezamorsezi tensiunea.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top