Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 18 martie 2017. Gemenii sunt impovarati de discutii cu tenta negativa si panicarda. Afla ce iti rezerva astrele in functie de zodie.

Horoscop

Horoscop 18 martie 2017

Horoscop 18 martie 2017. Gemenii sunt impovarati de discutii cu tenta negativa si panicarda, pentru ca unii vor profita de prietenia lor. Citeste previziunile pentru 18.03.2017.

Horoscop 18 martie 2017 Berbec

Ceva iti spune sa mai astepti, sa stai pe loc o vreme si sa nu insisti sa ajungi la un anumit nivel al planurilor incepute. Tine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te incearca pentru ca se vor dovedi a fi folositoare! Daca faci tot posibilul sa obtii ceva cu orice pret, vei regreta aceasta ambitie, pentru ca ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse si, la urma urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te asteapta la capat. Intreaba-te de ce nu poti obtine unele lucruri asa cum vrei tu sau atunci cand vrei tu: inseamna ca nu e pentru tine!

Horoscop 18 martie 2017 Taur

Conflictele care se mai incing in preajma ta nu-si vor arata latura agresiva sau dificila, ci dimpotriva, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefica in viata ta. Asculta-i pe cei care te mai trag de maneca, iti atrag atentia asupra unei posibile erori, te imping de la spate cu o atitudine ceva mai autoritara, pentru ca, daca le urmezi sfaturile, chiar si pe cele care suna a dojana, vei avea numai de castigat. Nu-i privi pe critici ca si cum ti-ar vrea raul, ci exact invers: ca si cum te-ar impinge spre cel mai bun lucru pe care il poti face!

Horoscop 18 martie 2017 Gemeni

Esti impovarat de discutii cu tenta negativa si panicarda, pentru ca unii vor profita de prietenia ta. Unii uita ca ai si tu necazurile tale, uita ca ai si tu o viata personala si un timp liber limitat, si te vor monopoliza cu problemele lor egoiste pe toate caile de comunicare accesibile catre urechea ta. Tu ii asculti, le dai sfaturi atat cat poti, dar incearca sa nu pui la suflet ceea ce-i doare pe ei. Ii poti ajuta cu o vorba buna, dar nu poti prelua pe umerii lor greutatile lor: debaraseaza-te de balastul negativ pe care il desarta in curtea ta!

Citeste si: Horoscop Minerva saptamana 12 – 18 martie 2017

Horoscop 18 martie 2017 Rac

Te simti complexat, inhibat de niste reguli pe care altii ti le impun ca litera de lege, ceea ce iti reduce simtitor libertatea de miscare sau de actiune. Esti obligat sa faci cum ti se spune, desi nu esti deloc de acord cu acele principii dictate de altii cu autoritate, dar probabil nu te poti opune, deocamdata. Faci astfel un mare compromis, dar considera acest gest ca fiind pretul ce se cere platit pentru a depasi un impas. Poate te simti impovarat sau vinovat ca accepti principii pe care nu le accepti si in care nu crezi, dar e doar modul tau de a te supune ordinelor altora mai puternici, care pot apela si la masuri coercitive in caz de nesupunere. N-ai dori asta…

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top