Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 18-19 martie 2017. Zodiile care vor avea un sfarsit de saptamana senzational. Previziunile astrologice ale acestui weekend!

Horoscop

Horoscop de weekend 18-19 martie 2017

Horoscop de weekend 18-19 martie 2017. In acest weekend multe zodii vor reusi sa se relaxeze. Pentru unele, banii sunt o problema, insa pentru altele dragostea pluteste in aer.

Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata: Ai doar motive de bucurie si de incantare astazi. Esti inconjurat de persoane dragi si optimiste, care te incarca cu energie pozitiva. Bucura-te din plin de aceste momente.

Duminica: Chiar daca este posibil sa te lovesti de unele obstacole, vei reusi, ca si in alte situatii, sa te descurci bine. O posibila stare de tensiune s-ar putea instala in relatia ta. Asa ca ai grija!

Taur

Sambata:  Dupa o indelunga asteptare, ai satisfactia sa culegi laurii muncii tale. Bucura-te de acest succes, pentru ca meriti laudele avand in vedere perseverenta si munca ta.

Duminica:  Daca ai ocazia sa pleci undeva cu prietenii tai, nu sta pe ganduri si accepta provocarea. In acest mod ai ocazia sa te umpli de energie pozitiva pentru saptamana care urmeaza.

Citeste in continuare horoscopul in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top