Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 22 martie 2017. Pestii nu trebuie sa se cramponeze doar de ideile preconcepute. Afla ce iti rezerva astrele in functie de zodie.

Horoscop

Horoscop 22 martie 2017

Horoscop 22 martie 2017. Pestii nu trebuie sa se cramponeze doar de ideile preconcepute. Citeste previziunile pentru 22.03.2017.

Horoscop 22 martie 2017 Berbec

Te implici cu atata iubire si intelegere in problemele altora, incat esti in stare sa le iei complet pe umerii tai, doar ca sa le fie celor dragi mai bine. Cat timp cheia problemelor lor poate fi la tine, vei participa trup si suflet la rezolvarea lor, pentru ca nu-ti place sa-i vezi pe altii suferind. Lasi deoparte orice urma de egoism si te dedici serios, doar pentru a le aduce din nou zambetul pe buze. Nu te gandesti nicio clipa cum iti vor multumi ei la final, nici nu astepti recompense, ca atare faci un gest de altruism total, de devotament fara margini, dorind sa rezolvi totul pentru cel de langa tine, chiar daca simti ca el n-ar face la fel, la o adica.

CITESTE AICI: Horoscop Minerva saptamana 19 – 25 martie 2017

Horoscop 22 martie 2017 Taur

Te simti ciudat in pielea ta, avand mereu impresia ca cei din jur te privesc cu ostilitate si nu au incredere in tine. Daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca ceea ce simti e doar o reflectare a parerii pe care o ai despre tine insuti in acest moment. Nu ceilalti iti gasesc atatea defecte, nu ceilalti te judeca atat de aspru, ci tu, singur, iti iei pe umeri o vina care nici macar nu te reprezinta. Suferi de o usoara manie a persecutiei, avand mereu senzatia ca cineva te pandeste din umbra doar ca sa te critice, dar nimeni nu are nimic cu tine. Esti nemultumit de propria ta persoana, pentru ca te privesti printr-o oglinda deformata: vezi orice punct slab ca pe un dezastru!

Horoscop 22 martie 2017 Gemeni

Aprecierile care vin de la ceilalti te stimuleaza sa dai ce ai mai bun in tine, pentru ca e o placere sa te dedici unor oameni care au incredere in tine. Toti te privesc ca pe eroul zilei, ca pe cea mai potrivita persoana in situatia de fata, de care depinde solutionarea cu brio a unui moment dificil. Tu detii toate resursele unui succes deplin, deci incarca-te cu laudele si incurajarile lor, pentru ca asa iti vei extrage energia necesara victoriei finale. Lasa modestia la o parte, fa un pas in fata si spune ca tu esti cel care stie cel mai bine ce e de facut. Nu-i vei dezamagi; dimpotriva!

Citeste si: Previziuni karmice 20-26 martie 2017

Horoscop 22 martie 2017 Rac

Ti-e frica de judecata aspra a celor din jur si, ca sa nu intri in gura lupului, preferi sa ramai tacut si anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte si meritate, poate te-ar ajuta sa indrepti o situatie de care te faci vinovat, dar azi nu te simti in stare sa faci fata unui tir de atacuri. Esti mai sensibil, incat o vorba dura te-ar dobori cu totul, de aceea ori faci tot posibilul sa repari problema inainte ca ea sa devina subiect de critica, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua in vizor, macar pana se calmeaza atmosfera.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top