Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce se intampla cand renunti la sutien. Unele lucruri te pot surprinde. Femeile care au renuntat la acest obiect vestimentar au vorbit despre asta.

Stil de viata

Lucruri care se intampla dupa ce renunti la sutien

Dupa ce vei renunta la sutien, vei observa ca anumite lucruri incep sa se schimbe. Unele dintre ele te pot surprinde. Afla ce se intampla daca nu vei mai purta sutien.

Ce se intampla dupa ce renunti la sutien

1. Te simti confortabil. Durerile de la nivelul spatelui si de la nivelul umerilor nu vor mai reprezenta o problema. Desi poate fi ciudat la inceput, senzatia pe care o vei simti imediat ce te vei obisnui cu lipsa sutienului va fi una placuta, sustin femeile care au incercat lucrul acesta. Unele dintre ele au spus ca simteau ca sunt imbracate in pijama, indiferent ce haine ar fi purtat. Si cui nu ii place sa poarte pijama, avand in vedere confortul pe care il ofera?

2. Te simti vulnerabila. Unele dintre femeile care au renuntat la sutien au spus ca se simteau vulnerabile la inceput, cand nu se obisnuisera cu lipsa sutienului. Cand au iesit in public fara acel obiect vestimentar, ele aveau senzatia ca toata lumea le priveste insistent. Insa totul era in imaginatia lor. Pentru ca stiau ca nu poarta sutienul.

3. Pe parcurs, cele care nu mai purtau sutien au inceput sa capete incredere in ele. Dupa ce au trecut de perioada de inceput, in care se simteau nesigure, unele femei au inceput sa observe ca isi recapata increderea in ele. Si, mai mult decat atat, au devenit chiar mai increzatoare.

4. Nu si-au mai facut griji pentru bretelele sutienului. Din cauza lor, de multe ori erau nevoite sa renunte la ideea de a purta anumite haine. Fara sutien, lucrurile nu mai erau la fel de complicate. Alegeau o tinuta si nu se gandeau de doua ori inainte daca este sau nu este potrivita pentru acel sutien.

5. Au economisit bani. Pentru ca nu isi mai cumparau aceste piese vestimentare, multe femei au ajuns la concluzia ca au economisit anumite sume de bani.

Articole pe aceeasi tema:

Cum afli marimea corecta la sutien

Ce se intampla daca porti sutien noaptea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top