Connect with us

Revistateo.ro

O fetita care a trebuit sa-i fie amputate mainile a adresat o intrebare care a rupt inimile celor din jur. Fetita a fost extrem de...

Inedit

Intrebarea sfasietoare pusa de o fetita dupa ce i-au fost amputate mainile

Brave Jenna Hansford are trei ani si a stat in spital timp de cinci luni, a suferit 30 de interventii chirurgicale si a ramas fara brate, dupa ce medicii au decis sa i le amputeze.

Povestea lui Jenna este una foarte trista. Ea a mers la culcare sanatoasa si s-a trezit cu stari de rau. Parintii au dus-o la spital, iar medicii i-au pus diagnosticul crunt de meningita. Medicii au luptat sa o salveze, pentru ca micuta avea tulpina B a bolii mortale. Ei au fost nevoiti sa-i amputeze bratul drept de sub cot si o mare parte din bratul stang.

Reactia sfasietoare a fetitei cand s-a vazut fara brate

Cand a realizat ce i s-a intamplat, micuta i-a adresat mamei o intrebare cutremuratoare: „Mami, de ce nu am o mana? De ce nu am degete, mami?”

Printre lacrimi, mama a declarat pentru un post local: „Am putut sa-i spun doar ca a fost foarte, foarte bolnava. Asa ca daca prietenii ei o intreaba, ea sa le spuna ca a fost bolnava si a trebuit sa ajunga la spital.”

Reactia sfasietoare a unei fetite cand s-a vazut fara brate.

Jenna a suferit in jur de 30 de interventii chirurgicale, mai multe anestezice si nenumarate ore de terapie.

Mama fetitei a povestit cum s-a manifestat boala si cand si-a dat seama ca ceva nu este in regula. La inceput Jenna a avut febra, varsaturi, diaree, iar mama a crezut ca fiica ei avea gripa. Insa a doua zi, atunci in varsta de doi ani, s-a trezit cu o erupție violenta pe burta si spate. Acesta a fost momentul cand Karen stia ca ceva era in neregula cu fiica sa.

Asa a ajuns micuta Jenna la spital.

„M-am gândit,«cum ar putea ea avea meningita, cand ea a fost vaccinata». Insa doctorul a spus ca exista multe tulpini si ea a avut tulpina B”., povesteste mama.

„Am sunat la ambulanta, am auzit sirenele și luminile și m-am gândit «acest lucru trebuie sa fie rau pentru ca ei vin repede».“

Jenna va avea nevoie de interventii chirurgicale extinse in viitor, dar acum mama ei spune ca este recunoscatoare ca fiica sa este inca in viata.

CITESTE SI: Isi poate pierde picioarele din cauza meningitei! Care sunt semnele acestei boli cumplite

Ea a spus: „In acel moment nu ne puteam imagina ca va avea o viata fericita fara degete si maini – nu puteam sa vedem cum s-ar adapta si schimba atat de bine.“

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top