Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 3 aprilie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 3 aprilie 2017

Citeste sfatul zilei de 3 aprilie si afla ce te indeamna astrele sa faci. Balantele primesc un avertisment la inceput de saptamana.

Sfatul zilei de 3 aprilie 2017 pentru zodia ta

BERBEC – Pregateste-te pentru o zi plina de provocari. Vei lua parte la o serie de evenimente neasteptate. Numarul norocos al zilei: 8.

TAUR – Fa curatenie in viata ta. E timpul sa renunti la prietenii toxici, la oamenii care te trag in jos. Numarul norocos al zilei: 7.

GEMENI – Aduci multa lumina si culoare in vietile celor din jurul tau. Traieste la cote maxime aceasta zi splendida. Numarul norocos al zilei: 4.

RAC – Trebuie sa realizezi ca te afli in fata unui eveniment extrem de important. Poti face o schimbare de care te vei bucura mult timp de acum inainte. Numarul norocos al zilei: 3.

LEU – Nu te lasa manipulat de primele impresii ale celor din jurul tau. Documenteaza-te temeinic inainte sa te inhami la turma. Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Horoscop Minerva luna aprilie 2017

FECIOARA – Esti gata cu adevarat de un nou inceput sau iti e frica? Trebuie sa iti raspunzi singur la aceasta intrebare astazi. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top