Connect with us

Revistateo.ro

Vopsirea parului poate fi periculoasa. Cazul Gemma Williams

Par & Coafuri

Vopsirea parului poate fi periculoasa. Cazul Gemma Williams

Vopsirea parului nu este pentru oricine! De asta s-a convins chiar o cosmeticiana pe nume Gemma Williams din Manchester.

Femeia a dorit o schimbare de look, dar s-a ales cu arsuri severe la nivelul capului. Meseria de cosmetician nu a scutit-o de greseala pe care o fac multe femei: nu se testeaza inainte de a folosi o vopsea de par din comert.

A stat doua saptamani in spital. Vopsirea parului poate fi periculoasa

Pentru cele mai multe doamne este mai ieftin sa se vopseasca acasa. Acelasi lucru l-a facut si Gemma, obisnuita sa isi schimbe culoarea parului in mod frecvent, scrie The Sun.

La scurt timp dupa ce s-a vopsit singura, tanara de 24 de ani a suferit o alergie severa, care i-a provocat arsuri pe pielea capului si in zona urechilor. Nu a aplicat vopseaua pe o portiune mica a capului pentru a vedea daca este alergica motivand ca nu era prima oara cand folosea aceeasi vopsea de la aceeasi firma.

Greseala de a nu se testa inainte de vopsire a costat-o doua saptamani de spitalizare. „E o nebunie ceea ce am trait. Pur si simplu nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat asta. Am folosit aceeasi vopsea de nenumarate ori. Am avut parul blond ani de zile, dar am decis sa il inchid la culoare. Mi s-au umflat ochii. Nu ii mai puteam deschide, pur si simplu.

CITESTE SI: Ce trebuie sa stii daca iti vopsesti parul negru

Am avut o eruptie pe toata fata, mi-au aparut basici dupa urechi, iar ranile s-au umplut de puroi. Mi-a distrus increderea in mine si nu am mai putut dormi. Nu sfatuiesc pe nimeni sa se vopseasca fara sa isi faca testul de alergie pe o suprafata redusa de piele”, a declarat femeia pentru The Sun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top