Connect with us

Revistateo.ro

Mel B divorteaza de Stephen Belafonte

Star

Mel B divorteaza de Stephen Belafonte

Fosta membra a trupei Spice Girls, jurat la o emisiune de succes din Marea Britanie, divorteaza de sotul ei. Motivul pentru care pune capat casniciei i-a socat pe toti: artista nu mai vrea sex in trei.

A divortat din cauza compromisurilor in relatie

Conform site-urilor mondene din Marea Britanie, relatia dintre Mel B si sotul ei, Stephen Belafonte, era de ceva timp pe punctul de a se rupe. Presa a scris ca Mel B a facut multe compromisuri pentru a-si salva casnicia, inclusiv intretinerea relatiilor intime in trei. La aventurile celor doi soti au participat de multe ori stripteuze profesioniste, platite pentru noptile de amor in trei.

Melanie Brown nu a mai suportat aceasta umilinta si a decis sa depuna actele de divort. Daily Mail scrie ca vedeta s-a certat foarte urat cu sotul ei, pe care l-a amenintat de nenumarate ori ca va divorta daca va continua sa ii impuna astfel de fantezii in dormitor.

CITESTE SI: Veste BOMBA: „Am divortat!”

CITESTE SI: Romain Dauriac, șocat să afle că Scarlett Johansson vrea divorțul: „Este foarte trist”

Casnicia celor doi a durat 10 ani de zile. Fosta Spice Girl a depus actele de divort la un tribunal din Los Angeles, conform Daily Mail.

Spice Girls a fost una dintre cele mai de succes trupe din lume. In banda a cantat si celebrul designer Victoria Beckham, sotia fotbalistului englez David Beckham, cu care are doi baieti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top