Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri pe care nu le stiai despre roscate

Stil de viata

Lucruri pe care nu le stiai despre roscate

Femeile roscate au atras dintotdeauna privirile barbatilor. Parul rosu ca focul se remarca imediat intr-o multime de blonde sau brunete. Exista numeroase superstitii despre femei, in functie de culoarea naturala a parului lor. Afla ce caracteristici au blondele, brunetele sau roscatele.

Lucruri pe care nu le stiai despre roscate, blonde si brunete

ROSCATELE

1. In cultura germana, roscatele au cel mai mare succes. In folclor se spune ca roscatele pot obtine tot ceea ce vor datorita fermitatii cu care abordeaza orice lucru. In cultura germana, roscatele au fost asociate de-a lungul vremii cu rautatea, cu vrajitoria.

2. Tot despre roscate se spune ca sunt femei pasionale, extrem de romantice, dar misterioase in acelasi timp.

3. Femeile care sunt roscate natural au un temperament puternic. Atunci cand sunt calcate pe coada stiu cum sa se razbune astfel incat cei care le-au ranit sa invete o lectie.

BLONDELE

1. Conform unor studii recente, rata divorturilor este mai mare in randul femeilor care sunt blonde natural. Blondele nu suporta infidelitatile si nu iarta nicio greseala a partenerului in relatie.

2. Femeile cu parul blond sunt feminine si angelice. Dau senzatia ca au nevoie sa fie mereu protejate, cu toate ca le place sa nu le planga nimeni de mila si sa le fie respectata independenta. Sunt femei care simt nevoia unei libertati totale, mai ales in relatiile amoroase.

BRUNETELE

1. Brunetele predomina in Africa, America de Sud si Asia. Sunt considerate femei foarte puternice, pasionale si sensibile in acelasi timp.

2. Femeile brunete sunt extrem de muncitoare si nu se dau batute niciodata. Stiu sa o ia de la zero iar si iar. Nu isi pierd speranta niciodata.

CITESTE SI: Ce spune culoarea parului despre sanatatea ta

CITESTE SI: Luna in care te-ai nascut spune cat de ATRAGATOARE esti

3. Un aspect negativ legat de femeile cu parul negru: conform cercetarilor facute de canadieni, brunetele sunt mai predispuse la caderea parului fata de roscate sau brunete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top