Connect with us

Revistateo.ro

Enigma enigmelor. Este acesta un OZN pictat intr-o manastire din Romania

Inedit

Enigma enigmelor. Este acesta un OZN pictat intr-o manastire din Romania?

O fotografie enigmatica circula de ceva vreme pe Internet. Poza a fost facuta intr-o manastire din Romania, iar oamenii care au vazut-o s-au impartit in doua tabere: unii sustin ca pe peretii bisericii a fost pictat un OZN, altii ca interpretarea desenului este una exagerata.

Totul a pornit de la autorul cartii „UFOs over Romania”, lansata in anul 2016. In lucrarea scoasa pe piata de Dan Farcas, unul din romanii pasionati de fenomenul OZN, scrie ca exista o serie de catedrale si bisericute vechi de sute de ani pe peretii carora exista picturi care duc cu gandul la extraterestri.

Internautii sustin ca pe peretii unei biserici din Sighisoara a fost pictat un OZN in urma cu aproximativ 400 de ani. In respectiva pictura apare o farfurie zburatoare propulsata de coloane de foc din spate, care se pierde printre nori.

Fenomenul OZN si religia, un subiect incitant

„Farfurii zburatoare si alte obiecte ciudate de pe cer au fost reprezentate constant de-a lungul istoriei omenirii (…) De la desenele rupestre, si pana la picturile religioase din perioada Renasterii, precum si in cartile ilustrate ale diversilor cronicari si povestitori, apar obiecte asemanatoare OZN-urilor si fiinte stranii ce par fiinte extraterestre.(…)

Sursa foto: rejtelyekszigete.com

Unele dintre imaginile care seamana cel mai izbitor cu un OZN apar in arta Renasterii. De exemplu, una dintre lucrari ar fi o fresca de pe la 1350, intitulata „Rastignirea„, aflata in Manastirea de la Dečani, Iugoslavia. in aceasta lucrare apar doua obiecte zburatoare sferice care sunt conduse de cate un pilot. (…)

CITESTE SI: VIDEO: Se apropie planeta Nibiru? Fenomenul care s-a intensificat pe toată planeta

Al doilea Soare, fenomenul care intriga si in 2017. VIDEO

Sau o alta lucrare, pictura florentinului Domenico Ghirlandaio, intitulata „Madonna cu Sfantul Giovannino copil„, aflata in Palazzo Vecchio din Florenta, care prezinta un obiect zburator discoidal, care arunca un soi de raze peste umarul stang al Fecioarei Maria. Un om cu un caine aflati in spatele Fecioarei, privesc acest obiect curios”, sunt cateva din pasajele cartii scrise de Dan Farcas.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top