Connect with us

Revistateo.ro

Imagini dramatice cu Eric Clapton. Ce probleme de sanatate are

Star

Imagini dramatice cu Eric Clapton. Ce probleme de sanatate are

Celebrul cantaret Eric Clapton, care a sustinut un concert rasunator si in Romania (2010), are nevoie permanenta de ingrijiri medicale. Artistul in varsta de 71 de ani a fost fotografiat in ipostaze dramatice de jurnalistii britanici.

Legenda muzicii rock a ajuns in scaun cu rotile si are grave probleme de sanatate. A fost nevoit sa isi anuleze doua concerte din cauza unei bronsite grave, scrie Daily Mail.

Echipa de PR a lui Clapton a transmis un comunicat de presa in care a anuntat ca artistul nu isi va putea onora concertele pentru ca sufera de bronsita. Acesta nu mai poate canta si, mai mult, se deplaseaza cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Clapton a fost fotografiat alaturi de cele trei fiice din casnicia cu Melia, a doua sotie. Cei din jur abia l-au recunoscut. Chitaristul care a evoluat pentru formatiile „Cream” si „The Yardbirds” este vizibil imbatranit si distrus de durere.

Cateva persoane l-au recunoscut si, din respect pentru fani, a dat mana cu ei, chiar daca nu era in cea mai buna conditie emotionala.

„Din cauza unei bronsite severe si la recomandarea medicului, Eric isi reprogrameaza concertele din acest weekend, din LA”, scrie in comunicatul emis de cei care se ocupa de imaginea cantaretului.

CITESTE SI: Madonna, refuzată din timiditate de un cunoscut cântăreț european

O legenda a muzicii rock

Eric Patrick Clapton este unul din ce mai iubiti cantareti din lume. Este chitarist, solist si compozitor de muzica blues, laureat al Premiilor Grammy. A avut succes atat in secolul XX cat si in secolul XXI, plasandu-se in lista artistilor pe care timpul nu ii invinge si nici schimbarile din industria muzicala.

Clapton s-a clasat pe locul al doilea pe lista revistei muzicale „Rolling Stone” la categoria „Cei mai mari 100 chitaristi ai tuturor timpurilor”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top