Connect with us

Revistateo.ro

Monica Barladeanu a facut o declaratie neasteptata in timpul unei emisiuni. Actrita a marturisit ca la un moment dat a facut ceva in timpul sexului.

Star

Monica Barladeanu a recunoscut: „Am facut sex…”

In timpul unei emisiuni, Monica Barladeanu a facut o declaratie neasteptata. Actrita a recunoscut ca a facut sex gandindu-se la un cunoscut prezentator din Romania. Actrita a participat la o emisiune, iar la un moment dat a fost lansata o provocare in urma careia a recunoscut un lucru la care poate nu se asteptau multe persoane.

Monica Barladeanu a recunoscut ca in timp ce facea sex se gandea la un cunoscut prezentator din Romania

Actrita, in varsta de 38 de ani, a facut public un lucru pe care nu multi il stiau. Se pare ca in timp ce intretinea relatii intime, se gandea la un prezentator cunoscut in Romania. Este vorba despre Dani Otil. Monica Barladeanu se afla in platoul unei emisiuni cand a facut dezvaluirea. De asemenea, tot in timpul emisiunii, actrita a mai spus ca a fost surprinsa in timp ce facea sex cu un barbat.

Dar asta nu este tot. Dupa ce a auzit declaratiile cunoscutei actrite, Dani Otil a dat un raspuns surprinzator. Se pare ca si el a facut acelasi lucru. Adica, si el s-a gandit, la un moment dat, la Monica Barladeanu in timpul unei partide de amor. „Dacă te încălzește cu ceva, a fost și invers, să știi”, i-a spus prezentatorul.

Monica Barladeanu a facut aceste declaratii in timpul unei emisiuni. A fost vorba despre o provocare lansata de unul dintre prezentatori. Declaratiile actritei au fost neasteptate. La fel si raspunsul lui Dani Otil, dupa ce a auzit declaratiile Monicai Barladeanu.

„Am făcut sex cu gândul la Dani, Răzvan sau Flavia. Cred că mi se pare frumos să fii aşa un oaspete”, a spus actrita in timpul emisiunii.

Sursa foto: psychologies.ro

Articole pe aceeasi tema:

Cum arata vedetele in poza de buletin

Andreea Marin nu poate sa bea apa. Ce contine dieta vedetei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top