Connect with us

Revistateo.ro

Maria Lucia de Almeida Braga a ramas insarcinata la 20 de ani. Pentru a fi pedepsita, familia a tinut-o inchisa timp de 16 ani.

Inedit

Dupa ce a ramas insarcinata, familia a tinut-o inchisa timp de 16 ani

Maria Lucia de Almeida Braga este o femeie in varsta de 36 de ani, din Brazilia. La 20 de ani a ramas insarcinata. Pentru ca nu era casatorita in momentul in care a ramas gravida, familia ei a pedepsit-o. Femeia a fost inchisa timp de 16 ani intr-o incapere care nu era mai mare de 3 metri patrati.

A fost pedepsita pentru ca a ramas insarcinata

Maria Lucia de Almeida Braga a fost tinuta inchisa de familia ei timp de 16 ani. Asta pentru ca a rams insarcinata la 20 de ani, fara sa fie casatorita. Cand au aflat, tatal si fratele ei au inchis-o. Dupa ce a nascut, copilul i-a fost luat imediat si dat spre adorptie. Mama femeii sustinea ca ea nu a fost de acord cu decizia sotului si a fiului ei.

Camera in care a fost tinuta femeia avea numai 3 metri patrati. Acolo nu exista o toaleta, nu era electricitate, iar singurul geam prin care putea intra putina lumina era inchis de cele mai multe ori. Femeia nu avea voie sa poarte haine. Era tinuta precum un animal. Era hranita de doua ori pe zi.

Recent, tanara a fost eliberata dupa ce politia a fost informata de o persoana anonima in legatura cu ceea ce se intampla. Fratele ei, João de Almeida Braga, a fost arestat. Urmeaza sa faca inchisoare pentru 8 ani. Tatal ei nu va fi pedepsit de lege, deoarece are probleme de sanatate.

Harley Filho, avocatul Mariei Lucia, a declarat: „A ramas insarcinata. Si, de rusine, tatal ei a decis sa o inchida. A nascut, iar fiul ei a fost dat altcuiva”.

Maria Lucia de Almeida Braga a ramas insarcinata la 20 de ani. Pentru a fi pedepsita, familia a tinut-o inchisa timp de 16 ani.

Dupa ce a ramas insarcinata, familia a tinut-o inchisa timp de 16 ani

Din cauza faptului ca a fost inchisa atata vreme si din cauza conditiilor in care a fost tinuta, Maria Lucia are probleme psihice. Insa, se pare ca incepe sa isi revina. Era foarte slaba cand a fost gasita, insa acum incepe sa acumuleze kilograme. Vorbeste cu dificultate, insa a inceput sa scrie.

Era tinuta intr-un loc izolat, in care nu treceau masini. De aceea nu putea fi auzita, oricat de tare ar fi tipat. Fiul ei a fost gasit, iar cei doi urmeaza sa se intalneasca in curand.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Articole pe aceeasi tema:

Au adoptat o fetita, iar dupa cativa ani i-au aflat secretul incredibil

Intelepciunea de viata a unui batran: „Tine minte, fiule, totul ni se intoarce!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top