Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca exista unele utilizari ale deodorantului care iti vor face viata mai usoara? Afla cum te poate ajuta acest produs.

Frumusete

Utilizari ale deodorantului care iti vor face viata mai usoara

Stiai ca exista mai multe utilizari ale deodorantului? Afla care sunt ele si cum iti poate usura viata acest produs pe care multi il cunosc si il folosesc deja.

Cateva utilizari ale deodorantului care iti vor face viata mai usoara

1. Deodorantele care contin saruri minerale te pot ajuta sa scapi de punctele negre si de cosuri daca le vei aplica pe acele zone afectate.

2. Oamenii carora le transpira palmele pot scapa de aceasta problema cu ajutorul deodorantului. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pe palme deodorant si vei scapa de problemele suparatoare. Poate chiar inainte de a iesi in oras cu prietenii, sau in oricare moment al zilei ti se pare mai indicat.

3. Daca ai pantaloni stramti, pe care ii imbraci greu, deodorantul te poate ajuta in acest sens. Tot ce ai de facut este sa aplici pe coapse si pe picioare deodorant. Dupa aceea poti imbraca pantalonii cu usurinta.

4. Daca ti se pare ca in sifonier este un miros care nu iti place, poti folosi deodorantul. Pentru a scapa de acel miros neplacut, poti pune un deodorant desfacut printre haine. In cateva ore vei putea observa diferentele.

5. Ai tenul gras? Daca raspunsul este afirmativ, atunci trebuie sa stii ca deodorantul te poate ajuta in acest sens. Aplica deodorant pe piele si vei vedea ca aspectul uleios dispare.

6. In timpul verii, cand porti ochelari de soare, acestia iti pot aluneca. Pentru a scapa de acesta problema ce poate deveni suparatoare, foloseste deodorantul. Aplica putin deodorant pe nas, in zona pe care stau ochelarii si ar trebui sa rezolvi problemele.

7. Deodorantul cu pulverizator te poate ajuta sa scapi de desenele facute de cei mici cu marker pe pereti. Alcoolul din deodorant va dizolva cerneala. Dupa aceea, poti folosi o carpa pentru a sterge urmele de marker.

8. Daca in timpul verii picioarele iti transpira sau au un miros neplacut, poti folosi deodorantul pentru a scapa de aceasta problema.

Cum să faci un deodorant organic

Poate nu te-ai gândit niciodată în mod serios la asta, însă deodorantele din comerț sunt extrem de dăunătoare pentru sănătatea ta. Acestea conțin numeroase ingrediente chimice care sunt absorbite rapid în piele, ceea ce înseamnă că ele trec în sânge și provoacă pe termen lung numeroase boli și probleme. Aluminiul este unul dintre cele mai periculoase ingrediente, însă nu este singurul. De aceea, este recomandat să apelezi la soluții naturiste, care nu te afectează în niciun fel, ba chiar din contra, îți oferă îngrijirea necesară.

Cel mai probabil ești sceptică atunci când auzi despre cosmetice naturiste, mai ales când vine vorba despre deodorant. Dă-i o șansă acestei rețete și îți vei schimba complet părerea.

Pentru a prepara deodorantul organic ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 100 de grame de bicarbonat de sodiu

– 50 ml unt de cacao

– 30 ml ulei de cocos

– 10 picături ulei esențial de lavandă

– 5 picături de ulei esențial de arbore de ceai

Cum trebuie să procedezi:

Cântărește toate cantitățile necesare cu ajutorul unui cântar de bucătărie. Într-un vas termorezistent amestecă untul de cacao și uleiul de cocos și încălzește-le la microunde până ce se topesc. Uleiul de cocos se absoarbe foarte repede în piele și nu lasă urme grase, așa că nu îți fă probleme din acest punct de vedere. Adaugă apoi uleiurile esențiale și bicarbonatul de sodiu și amestecă foarte bine. Depozitează deodorantul în recipiente curate și dezinfectate. Acesta se va solidifica în câteva ore (dacă simți căeste necesar îl poți da la frigider după ce l-ai preparat). Păstrează recipientele într-un loc uscat, răcoros, ferit de lumina soarelui,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top