Connect with us

Revistateo.ro

Cosmina Pasarin are o boala netratabila

Star

Cosmina Pasarin are o boala netratabila

Cosmina Pasarin este un nume sonor in lumea televiziunii, chiar si la ani de zile dupa ce reality-show-ul in care a participat s-a incheiat. Vedeta care a prezentat mai multe formate se confrunta cu o mare problema de sanatate, conform propriilor declaratii.

”Am o boala crunta de piele si nu am voie sa merg la solar. La soare pot sta, dar cu limita, si-n anumite intervale orare. O am de doi ani. Nu stie nimeni despre asta si nici nu-mi place sa vorbesc despre suferinta mea, dar, din pacate, n-o sa scap niciodata de ea. M-am pricopsit cu ea”, a declarat recent vedeta, noteaza cancan.ro.

Cine este Cosmina Pasarin

Cosmina Pasarin a devenit cunoscuta dupa ce a participat in emisiunea „Vara ispitelor” difuzata in urma cu cativa ani de un cunoscut post generalist. Tot in acea emisiune s-au remarcat Gina Pistol si Victor Slav. Pe langa rolul de concurenta in acel show, Cosmina a facut parte din echipa TVR, a fost MC si un model de mare succes.

CITESTE SI: Dana Nalbaru: „Am acasa un diabetic”

A starnit reactii peste reactii dupa ce a aparut in mai multe publicatii masculine si ramane si azi una dintre cele mai apreciate figuri feminine din showbiz. Pe octombrie cunoscuta vedeta va implini frumoasa varsta de 35 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top