Connect with us

Revistateo.ro

Afla de ce relatiile moderne sunt fragile. exista anumite motive pentru acre multe cupluri se despart si nu isi dau o sansa.

Cuplu

De ce relatiile moderne sunt fragile?

Afla care sunt motivele pentru care multe dintre relatiile moderne sunt sortite esecului. Sunt lucruri pe care, poate, nu le stiai. Insa, daca le cunosti, poti lua masuri astfel incat relatia ta sa nu fie una dintre cele care se termina repede.

Motivele pentru care relatiile moderne sunt fragile

1. Unele persoane nu sunt pregatite. Deseori, unii oameni nu sunt pregatiti sa faca sacrificii sau compromisuri, ori sa iubeasca neconditionat pe cineva. Nu au rabdare, vor totul imediat. Asa ca nu le dau voie sentimentelor sa se dezvolte, si pun capat relatiei prea devreme.

2. Confunda iubirea cu alte sentimente. Uneori, unele persoane vor doar sa aiba pe cineva alaturi de care sa se implice in diferite activitati. Insa nu isi doresc sa se implice emotional in acea relatie.

3. Rutina poate fi un alt motiv pentru care relatiile nu au un viitor. Nu mai exista timp pentru relatii sau iubire, pentru ca oamenii isi ocupa timpul cu alte lucruri, care fac parte din rutina.

4. Se asteapta rezultate imediat. Cand se indragostesc, oamenii se asteapta ca relatia sa devina imediat una matura. Insa este nevoie de timp pentru ca lucrul acesta sa se intample. Acum, multe persoane considera ca sunt lucruri in care nu sunt dispuse sa investeasca timp sau energie daca nu aduc imediat rezultate. Iar relatiile se numara printre aceste lucruri.

5. Dependenta de tehnologie este un alt motiv pentru care relatiile moderne nu functioneaza. Tehnologia ne poate ajuta sa fim mai aproape unii de ceilalti. Chiar daca nu fizic. Poti pastra mai usor legatura cu altii. Poti comunica oricand cu ei. Insa, atunci cand sunt unul langa celalalt, multi oameni nu mai au ce sa isi spuna.

6. Teama de anumite lucruri. Unora le este teama de noile relatii, le este teama ca vor suferi ca vor avea inima franta. Si de aceea evita sa se implice intr-o relatie si pun ziduri in jurul lor.

Articole pe aceeasi tema:

Semne ca partenerul de cuplu nu te merita

Semne care iti arata ca nu mai este interesat de tine

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top