Connect with us

Revistateo.ro

Cantareata de muzica populara Fanita Modoran a nascut

Star

Cantareata de muzica populara Fanita Modoran a nascut

Iubita cantareata de muzica populara Fanita Modoran a nascut astazi. Indragita interpreta a unor slagare cunoscute mai ales in zona Transilvaniei si-a intrat in rolul de mamica.

A adus pe lume o fetita de nota 10

Fanita a nascut o fetita perfecta sanatoasa. La scurt timp dupa ce a adus-o pe lume a postat un mesaj pe Facebook. „Bine ai venit pe lume, Emilia Maria, (ora 11.05, 3,750 kg)! Iti dorim din toata inima tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu! Te iubim!”, a scris Fanita Modoran pe contul personal de Facebook.

Cantareata de muzica populara a nascut la Maternitatea Polizu din Bucuresti. Artista va iesi cel mai probabil din spital zilele urmatoare. In urma mesajului postat azi dimineata, fanii si prietenii i-au inundat peretele cu mesaje de felicitare.

„Felicitari, mamico!!! Sa-i dea Dumnezeu sanatate, viata lunga si fericire! Sa v-aduca numai bucurii! Doamneee, abia asteptam s-o cunoastem. Bine-ai venit pe lume, printesa mica!”, este doar unul din mesaje.

CITESTE SI: A nascut Sanda Nicola

CITESTE SI: A nascut Jojo

„Bine ai venit pe aceasta lume minunata, nasica noastra mica! Sa ai parte in viata numai de bucurii si impliniri, Dumnezeu sa te ocroteasca si sa fie alaturi de tine mereu! Te iubim! Felicitari parintilor, va uram sa fiti fericiti si impliniti pana la adanci batraneti!”, a scris altcineva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top