Connect with us

Revistateo.ro

Procesul Colectiv: Judecatoria a luat o decizie - statul romani nu va plati despagubiri

Stiri

Procesul Colectiv: Judecatoria a luat o decizie – statul roman nu va plati despagubiri

Judecatoria sectroului 4 a luat o decizie cu privire la procesul Colectiv. S-a decis, marti, ca statul roman nu va plati despagubiri. Afla mai multe detalii.

Procesul Colectiv: statul roman nu plateste despagubiri

Judecatoria sectorului 4 a luat hotararea ca statul roman sa nu plateasca despegubiri. Si, astfel a fost respinsa cererea avocatilor victimelor.

Unele dintre victimele tragediei din Colectiv au dorit ca Ministerul de Finante si Ministerul Sanatatii sa fie responsabile pentru ceea ce s-a intamplast si sa plateasca daune.

In luna martie, mai multi avocati au dorit ca statul sa fie inclus in proces. Asta pentru ca se plati daune in cazul incidentului in urma caruia 64 de persoane si-au pierdut viata. Avocații spun ca nici statul, si nici Ministerul Sanatatii nu au respectat Constitutia, asta pentru ca nu a fost respectat un drept al cetatenilor, si anume acela de a fi protejati.

La Spitalul de Arsi unde au fost duse victimele, camera de arsi nu functiona. Iar ranitii nu au fost lasati sa fie tratati in strainatate, acestea fiind ordinele Ministerului Sanatatii.

Citeste si:

1 an de la Colectiv: Victimele din Colectiv, pomenite printr-o slujbă religioasă în faţa clubului, în prezenţa a 200 de persoane

9 luni de la Colectiv. Postarea socanta a unei supravietuitoare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top