Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce fac femeile cand stiu ca urmeaza sa faca sex. Care sunt avantajele in astfel de cazuri? Care sunt cele mai complicate lucruri?

dragoste

Ce fac femeile cand stiu ca urmeaza sa faca sex?

Sexul spontan este un lucru placut pentru majoritatea persoanelor. Insa, daca stii ca urmeaza sa faci sex, exista si anumite beneficii. Te poti pregati dinainte.

Afla ce fac femeile cand stiu ca urmeaza sa faca sex

1. Se epileaza. Uneori, femeile neglijeaza acest aspect. Spre exemplu, iarna, nu pun epilarea pe lista prioritatilor. Insa, daca vor sti ca urmeaza sa faca sex, atunci se vor pregati dinainte.

2. Isi fac pedichiura. Gandindu-se ca un barbat urmeaza sa le vada picioarele si, implicit, degetele, vor sa fie cat mai frumoase si mai atragatoare.

3. Intra putin in panica. Chiar daca au facut sex ultima data recent, femeile tot intra putin in panica. Si asta pentru ca se tem ca ar putea face ceva gresit, ca lucrurile s-au schimbat fata de ultima data cand au facut asta.

4. Cauta lenjerie provocatoare. Fie o vor cumpara, fie vor cauta ceva provocator acasa, prin lenjeria pe care o au deja.

5. Pierd mult timp gandindu-se la ceea ce vor purta. Vor sa imbrace haine clasice insa, in acelasi timp, vor sa fie si atragatoare. Si, astfel, pot ajunge sa probeze si sa ia in considerare mai multe tinute inainte de a se opri asupra uneia.

6. Se intreaba daca trebuie sa aiba prezervative la ele. Poate va aduce el prezervativele? Sau este mai bine ca ea sa le aduca? Oare o va judeca daca le va lua ea? Sau poate va fi judecata daca nu va face asta? Nu exista un raspuns batut in cuie. Feicare persoana face ceea ce considera ca este mai bine. Insa, se pare ca indiferent care va fi situatia, oamenii nu judeca.

7. Vorbesc cu prietenele lor. Vor ca prietenele lor sa afle ce se va intampla, insa isi doresc sa primeasca si sfaturi din partea acestora.

Articole pe aceeasi tema:

Motive pentru care este bine sa faci sex dimineata

Informatii despre sex care iti pot fi de folos

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top