Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie sa faca printul Harry inainte de a se casatori cu iubita lui

Star

Ce trebuie sa faca printul Harry inainte de a se casatori cu iubita lui

Zvonurile despre o viitoare nunta regala s-au inmultit in ultima vreme. Printul Harry s-ar fi logodit cu actrita americana Meghan Markle, scriu ziarele britanice, iar pregatirile pentru nunta ar fi in toi.

Ce se va schimba dupa ce Harry se va casatori cu Meghan?

Intrebarea care sta pe buzele tuturor este: ce titulatura va primi actrita in cazul in care se va marita cu printul? Daily Mail a facut o analiza despre cum s-ar schimba Casa Regala Britanica in urma acestui eveniment.

In primul rand, daca Harry se va casatori cu Meghan Markle, statutul lui se va schimba. Acesta va primi un ducat, asa cum s-a intamplat cu William, care a devenit duce de Cambridge.

Si statutul lui Meghan se va schimba, spun specialistii. Actrita va deveni Alteta Sa Regala Printesa Henry de Wales. Oficial, Meghan nu va putea fi numita Printesa Meghan pentru ca nu are sange albastru. De titlul de printesa se bucura doar cei care se nasc si mostenesc tronul coroanei britanice, cum ar fi printesele Charlotte, Eugenie si Beatrice.

CITESTE SI: Fratele iubitei Printului Harry a fost arestat

CITESTE SI: Printul Harry, marturisire la aproape 20 de ani de la moartea Printesei Diana

Ducatele disponibile pentru cei doi, daca se vor casatori, sunt: Ducatul de Sussex, Ducatul de Clarence si Ducatul de Buckingham. Cel putin asta sustine istoricul regal Lord Lloyd Webber. Meghan s-ar numi astfel Ducesa de Sussex, Ducesa de Clarence sau Ducesa de Buckingham.

Bineinteles ca Printul Harry trebuie sa ii ceara permisiunea Reginei Elisabeta a II-a. Abia dupa acordul Reginei va putea sa isi oficializeze relatia si sa anunte nunta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top