Connect with us

Revistateo.ro

Tratament pentru ten recomandat de Cosmina Pasarin

Cosmetica

Tratament pentru ten recomandat de Cosmina Pasarin

Cosmina Pasarin stie foarte bine ce inseamna sa te lupti cu acneea. Fosta concurenta a emisiunii „Vara ispitelor” a gasit solutia pentru a avea mereu un ten fin la atingere.

Ca orice femeie, si Cosmina a cautat multa vreme crema ideala pentru ten, remedii naturiste care sa i se potriveasca. Dupa mai multe incercari, a gasit o metoda pe care astazi o recomanda tuturor doamnelor si domnisoarelor.

„Voi realiza un demachiant (ulei de morcov, ulei măsline şi ceai de muşeţel) şi un exfoliant pentru piele, e mai delicat (ulei de măsline şi zahăr brun)”, a declarat vedeta la Antena Stars.

„Sunt ingrediente naturale care nu costa foarte mult”

„Sunt ingrediente naturale care nu costa foarte mult. Eu folosesc acest exfoliant pentru buze. E foarte delicat. Este un mix de ulei de masline si zahar brun.

Aplic acest amestec pe corp dupa ce spal pielea bine. Mai am aici un demachiant pe care eu il folosesc de patru ani de zile. Folosesc si din magazin, dar acesta e mai delicat cu pielea. Pielea mea cere sa fie hidratata. Folosesc aceste amestecuri o data la 10 zile”, a completat fotomodelul.

CITESTE SI: Priyanka Chopra, femeia fara riduri. Cele doua ingrediente care o fac frumoasa

CITESTE SI: Cosmina Pasarin are o boala netratabila

Recent, vedeta a marturisit ca sufera de o boala netratabila. ”Am o boala crunta de piele si nu am voie sa merg la solar. La soare pot sta, dar cu limita, si-n anumite intervale orare. O am de doi ani. Nu stie nimeni despre asta si nici nu-mi place sa vorbesc despre suferinta mea, dar, din pacate, n-o sa scap niciodata de ea. M-am pricopsit cu ea”, a dezvaluit Cosmina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top