Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 7 aprilie 2017. Balantele trebuie sa fie atente la ceea ce se intampla in jurul lor. Afla sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 7 aprilie 2017

Balantele trebuie sa fie atente la ceea ce se intampla in jurul lor. Astfel, vor invata lucruri noi si utile. Citeste sfatul zilei de 7 aprilie 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 7 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Nu trebuie sa renunti la visul tau. Daca nu obtii acum ceea ce iti doresti, nu inseamna ca nu se va intampla niciodata. Numarul norocos al zilei: 7.

TAUR – Chiar daca se intampla lucruri neplacute, nu te considera imediat vinovat. Inainte de toate, afla ce s-a intamplat cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 1.

GEMENI – Este bine sa incerci sa accepti si lucrurile noi. Nu stii niciodata ce poti invata si cand iti vor fi de folos. Numarul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Previziuni karmice 3-9 aprilie 2017

RAC – Ai incredere in tine! Vei vedea ca astfel vei ajunge mai usor acolo unde iti doresti. Numarul norocos al zilei: 9.

LEU – Oboseala incepe sa isi spuna cuvantul. Cel mai bine ar fi sa iei o pauza, sa te odihnesti pentru a-ti incarca bateriile. Numarul norocos al zilei: 11.

FECIOARA – Nu esti pe aceeasi lungime de unda cu cei din jur. Daca vezi ca nu ajungeti la un numitor comun, mai bine pastreaza distanta. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top