Connect with us

Revistateo.ro

Sunt unele alimente care intaresc sistemul imunitar. Afla ce ai putea include in meniul tau pentru a tine la distanta bolile.

Sanatate

Alimentele care intaresc sistemul imunitar

Pentru a tine departe bolile, este indicat sa consumi anumite alimente. Acestea iti vor intari sistemul imunitar si, astfel, te vor proteja de anumite afcetiuni. Iata care sunt alimentele pe care le poti include in meniul tau.

Iata care sunt alimentele care iti intaresc sistemul imunitar

1. Suc de sfecla. Contine beta caroten, calciu, fier, magneziu, vitamina C. Si, pe langa faptul ca intareste sistemul imunitar, are numeroase beneficii asupra corpului. Ajuta creierul sa functioneze mai bine, are rolul de a curata sangele. Este recomandat ca sucul de sfecla sa fie amestecat cu cel de morcovi, pentru a nu fi foarte concentrat.

2. Usturoi. Este un antibiotic natural. Il poti include in mai multe retete si, astfel, vei beneficia de efectele sale pozitive asupra organismului.

3. Scortisoara. Contine antioxidanti. Nu numai ca ajuta la intarirea sistemului imunitar, dar nu permite dezvoltarea bacteriilor in corp. De asemenea, tine sub control glicemia. Astfel, te ajuta sa previi diabetul. In plus, tine sub control colesterolul rau. Este un aliment indicat si persoanelor care au probleme cu repiratia urat mirositoare.

4. Suc de morcovi. Contine numeroase substante nutritive, care aduc beneficii organismului. Este o sursa de fier, fosfor, potasiu, vitamina C. Te ajuta sa tii bolile la distanta, asigura sanatatea ficatului.

5. Ghimbir. Tine la distanta raceala. Este, de asemenea, un aliment care ajuta persoanele care sufera de cancer de
colon.

6. Ardei iute. Intareste sistemul imunitar si ajuta corpul sa lupte impotriva infectiilor.Contine beta caroten, pe care corpul il transforma in vitamina A.

7. Otet de mere. Pentru ca este facut din mere, este un aliment care te ajuta sa tii departe de tine anumite afectiuni. Contine mai multe vitamine si minerale. Printre ele: calciu, magneziu, fier, fosofor, sodiu.

8. Lamaie sau suc de lamaie. Lamaia este un fruct pe care multe persoane il consuma. Se gaseste cu usurinta si are numeroase beneficii. Printre ele se numara si faptul ca ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Articole pe aceeasi tema:

4 pași pentru întărirea sistemului imunitar

Intareste-ti sistemul imunitar cu aceste bauturi fantastice

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top