Connect with us

Revistateo.ro

Scenariul ascuns timp de 75 de ani al unui celebru film hollywoodian

Inedit

Scenariul ascuns timp de 75 de ani al unui celebru film hollywoodian

La 75 de ani de la celebrul succes al filmului american „Pe aripile vantului” apare un scenariu cu un final alternativ, scos la licitatie. Filmul realizat in 1939 cu protagonistii Vivien Leigh (Scarlett O Hara in pelicula) si Clark Gable in rolul sarmantului Rhett Butler, este unul de referinta chiar si astazi pentru industria cinematografica.

Finalul filmului este unul dureros: Scarlett este parasita de Rhett, aceasta fiind infatisata coplesita de o drama emotionala uriasa, chiar daca ea incearca sa isi revina reusind in cele din urma sa fie o femeie puternica si independenta. Insa acest final putea sa arate altfel, potrivit chiar scenaristilor acestei pelicule.

Finalul tinut la sertar 75 de ani nu o infatiseaza pa Scarlett spunand „After all, tomorrow is another day”, cum stim din varianta oficiala, ci „Rhett, you wil come back, I know you will!”, in care protagonista spera la intoarcerea barbatului iubit si nu ia decizia de a-si continua viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Suma de deschidere a licitatiei, care va fi una online, porneste de la 500 de dolari si se preconizeaza a se ajunge pana la 5.000. Vivien Leigh a castigat si premiul Oscar pentru rolul lui Scarlett din film.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top