Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 7-8 aprilie 2017. Zodiile care vor avea un sfarsit de saptamana senzational. Previziunile astrologice ale acestui weekend!

Horoscop

Horoscop de weekend 7-8 aprilie 2017

Horoscop de weekend 7-8 aprilie 2017. In acest weekend multe zodii isi vor planifica evenimente majore din viata, in timp ce altele pot primi oferte de munca.

Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata: Astazi exista posibilitatea sa va intalniti cu cineva care o sa va comunice un lucru important. Poate fi sansa dumneavoastra de afirmare in cariera sau in sfera sociala.

Duminica: Duminica veti primi o invitatie in oras, la vreo gala sau vreun spectacol. Poate fi vorba de o festivitate la care aveti si dumneavostra un cuvant de spus, poate luati un premiu.

Taur

Sambata:  Se poate sa dati o tura pe la cumparaturi sa luati ce trebuie pentru casa si pentru ai vostri. Va sfstuim sa fiti atent, totusi, a nu cheltuiti prea mult pe lucruri mai putin importante.

Duminica:  Aceasta zi o veti petrece cu prietenii. Cineva care va iubeste o sa va declare dragostea, numai sa fiti si voi interesati de sentimentele persoanei respective.

Citește in continuare horoscopul in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top