Connect with us

Revistateo.ro

Filmul lui Nanau, „Toto si surorile lui”, selectat la un important festival international

Stiri

Filmul lui Nanau, „Toto si surorile lui”, selectat la un important festival international

Filmul regizorului roman Alexander Nanau, „Toto si surorile lui”, a fost selectat la sectiunea New Directors a festivalului international de film de la San Sebastian, Spania.

Regizorul roman se bate pentru 67.000 de dolari alaturi de alte 12 pelicule inscrise in concurs. Festivalul se va desfasura intre 19 si 27 septembrie in tara vascilor. Povestea filmului romanesc este una de dragoste a unei familii. Totonel, in varsta de numai 10 anisori, asteapta impreuna cu surorile sale ca mama lor sa se intoarca din puscarie.

Regizorul Alexander Nanau s-a nascut in Romania si a trait departe de tara o perioada de timp, in Germania. Acesta a terminat Academia de Film si Televiziune de la Berlin.

Este cunoscut pentru productii precum „Lumea vazuta de Ion B.”, produsa de HBO Romania, „Taking Sides” (unde a lucrat ca regizor secund), sau Peer Gynt unde a fost tot regizor secund, film regizat de Peter Zadek.

 

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Gore

    2014-10-06T13:44:23+03:00 at 2014-10-06T13:44:23+03:00

    Caz real. Tiganul toto exista. Mama a iesit de la puscarie si a plecat in spania. Toto se droga cand era la mama . Acum este la casa de copii. Mama va ajunge tot in puscarie caci ce oare face ea in spania?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top