Connect with us

Revistateo.ro

Marele actor, Florin Piersic, a făcut lumină și a spus care este starea sa reală de sănătate.

Star

Care este numele adevarat al lui Florin Piersic

Nu exista roman care sa nu-l cunoasca. Nu are nevoie de nicio prezentare. Cand spui Florin Piersic spui tot. Este actorul care a adus bucurie in casele romanilor atunci cand acestia au vrut sa evadeze din viata lor banala. A adus zambete pe fetele celor tristi si chiar si astazi, atunci cand apare Piersic e zi de sarbatoare.

Un lucru mai putin stiut despre marele actor clujean este chiar numele real al acestuia. Florin a vorbit cu mult umor despre numele sau intr-o emisiune de televiziune, ieri, in ziua de Florii.

”Se intampla in urma cu cateva generatii. Cel care scria acolo probabil bause o balerca inainte. Rudele mele se numeau Piersica, dar ala a scris Piersic. Si asa am ajuns pom. Toti ceilalti au fost fruct, eu sunt pom”, a povestit Piersic la Antena 3.

Inceputurile lui Piersic in actorie. Cat a cantarit numele sau

Florin Piersic are propriul sau cinematograf la Cluj, care se numeste „Cinema Florin Piersic”. „Dovada cea mai buna este ca in momentul in care eu ma prezentam in examen si m-au intrebat daca eu sunt Florin Piersic, eu nu vedeam teatru. Eu faceam figuratie la opera la teatru din placere. Am vrut sa vad ce-i cu teatru asta. Primul spectacol a fost Vaduva vesela. Era asa ca o vraja pentru mine.

CITESTE SI: Florin Piersic, declaratii emotionante despre familia sa: „Am trait o tragedie”

CITESTE SI: Elena Negreanu, unul dintre cele mai mari nume ale teatrului radiofonic, a murit la 97 de ani. Ea este cea care l-a descoperit pe Florin Piersic

Maestrul Vraca m-a intrebat cum ma cheama pe mine. I-am zis ca sunt Piersic Florin si nu credea ca e adevarat. A crezut ca e nume facatura, ca multi isi schimba numele. De pilda, Septimiu Sever, el nu se numea Septimiu Sever. Doamna Sadova i-a pus Septimiu Severius. Numele meu, Piersic, se trage din Bucovina, din comuna Berchesesti, Suceava”, a mai povestit in cadrul emisiunii de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top