Connect with us

Revistateo.ro

Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer, Edith Gonzalez a luat o decizie surprinzatoare

Star

Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer, Edith Gonzalez a luat o decizie surprinzatoare

Edith Gonzalez si-a surprins recent fanii. Actrita cunoscuta din „Inima salbatica” si „Salome” i-a dezamagit pe multi din cei care au urmarit-o ani de zile in telenovelele de succes.

Desi starea ei de sanatate este destul de subreda, actrita a decis sa se intoarca la munca, insa nu acolo unde au cunoscut-o toti, in lumea telenovelelor.

Presa mexicana scria de curand ca Edith urma sa semneze un contract pentru aparitia intr-o noua telenovela. Actrita a anuntat ca a refuzat sa inceapa filmarile la noua productie pentru ca sanatatea nu ii permite sa filmeze non-stop.

CITESTE SI: VEDETE care au avut CANCER

CITESTE SI: Edith Gonzalez nu a murit. Zvonul care s-a raspandit pe Internet

Munca la o telenovela ii solicita foarte mult pe actori. Cele 45 de minute, cat dureaza un episod, se filmeaza in ore bune sau chiar zile, scriu cei de la Televisa. Tocmai de aceea, pentru ca nu vrea sa isi puna sanatatea si mai mult in pericol, Edith a decis sa se intoarca la vechea ei dragoste, teatrul.

Confesiune emotionanta pentru revista People

„Sunt femeie, fiica, sora, cetateana, mexicana si fiinta universala. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor si a tuturor femeilor din generatie in generatie care traiesc in mine, si prin mine.

Sunt libera si sclava precum ele, precum noi toti. Noi, femeile, suntem niste aventuriere: am studiat, am dansat, am ras cu pofta si am iubit.

Si avem responsabilitatea de a le spune si celor ce vin ca merita sa traiesti din plin. Avem o singura viata si deci o singura sansa sa stralucim. Va vorbesc din proprie experienta, iar eu, ca persoana ce nu a fost niciodata punctuala, nu am de gand sa ajung la timp nici la cel din urma strigat.

Imi pare rau, dar mai am multe lupte de dus, multe zambete de impartit, multa arta de admirat. Asa că, Moarte, asaza-te si asteapta-ma! Pentru ca ceasul meu o sa sune cu mare intarziere”, a declarat Edith intr-un interviu pentru revista People.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top