Connect with us

Revistateo.ro

Printul Charles ar fi acceptat sa devina "Print de Transilvania"

Stiri

Printul Charles ar fi acceptat sa devina „Print de Transilvania”

Printul Charles este indragostit de Romania, iar recenta sa vizita in tara noastra a nascut o serie de teorii, ba unele autoritati i-au facut propuneri cat se poate de serioase.

Primarul sustine altceva

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, i-ar fi propus Printului Charles sa devina „Print de Transilvania”, conform viceprimarului orasului.

Mostenitorul coroanei Britanice ar fi acceptat acest titlu onorific, de a deveni print de Transilvania. ”Administratia locala i-a facut Printului Charles o invitatie cu ceva timp in urma sa viziteze Alba Iulia si sa-i oferim titlul onorific de ”Print de Transilvania”, el avand proprietati aici.

Astazi (marţi – n.r.) a venit raspunsul ca accepta. Nu stiu cand se va intampla, dar probabil in acest an, posibil la Zilele Orasului Alba Iulia”, a spus viceprimarul Plesa pentru Mediafax.

La putin timp dupa ce aceasta stire a facut valva, primarul orasului Alba Iulia, Mircea Hava a scris pe Facebook ca este vorba despre o propunere metaforica, o scrisoare cu rol metaforic.

”Stim cat de mult iubiti Transilvania. A devenit a doua dumneavoastra casa si ati devenit cel mai important ambasador al regiunii de cand ati facut prima vizita aici, in 1998. Wales Foundation Romania si-a adus o contributie importanta la prezervarea culturii si a traditiilor vietii rurale a Transilvaniei.

CITESTE SI: De ce nu isi serbeaza Regina Elisabeta ziua la data la care s-a nascut

CITESTE SI: Regina Elisabeta a II-a are un sot pe care nu-l scoate in lume. Ce preocupari bizare are acesta

Mai mult, pretindeti ca sunteti un urmas al legendarului Print Vlad prin stra-strabunica dumeavoastra Regina Mary, ceea ce va face deja un descendent al Transilvaniei.

In semn de apreciere si recunoastere a dragostei pe care o purtati regiunii noastre si a muncii pe care o duceti pentru a promova cultura, stilul de viata si frumusetile zonei noastre rurale, ne-am gandit ca in loc sa fiti doar ”Printul de Wales”, sa deveniti de acum ”Printul de Wales si Transilvania”, suna scrisoarea pe care a primit-o Charles.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top