Connect with us

Revistateo.ro

Daniela Liverani din Scotia simtea ceva miscandu-se in gura ei. Cand s-a uitat in oglinda, s-a ingrozit. Povestea ei este surprinzatoare.

Inedit

Simtea ca ceva se misca in gura ei in timp ce facea dus. Cand s-a uitat in oglinda, s-a ingrozit

Daniela Liverani este o tanara de 24 de ani din Edinburgh, Scotia. Ii place sa calatoreasca in lume. Recent a fost in Asia. Nu a avut cu ea decat un rucsac. Dupa ce s-a intros din calatorie, a avut parte de un soc.

Simtea ceva miscandu-se in gura ei. S-a uitat in oglinda si a avut parte de un soc

In timp ce se afla in Asia, tanara a cazut de pe motocicleta. Nu s-a accidentat grav, insa dupa acel incident a inceput sa ii curga sange din nas, frecvent. Insa nu a dat importanta acestui lucru si si-a continuat aventura. Dupa ce s-a intors acasa, in Scotia, a observat ca aceste sangerari deveneau din ce in ce mai puternice. Simtea ca ceva nu este in regula, dar credea ca nu este nimic grav.

Daniela Liverani din Scotia simtea ceva miscandu-se in gura ei. Cand s-a uitat in oglinda, s-a ingrozit. Povestea ei este surprinzatoare.

Simtea ca ceva se misca in gura ei in timp ce facea dus. Cand s-a uitat in oglinda, s-a ingrozit

Intr-o zi, cand facea dus, a simti la un moment dat ca ceva se misca in gura ei si ii atingea buzele. A iesit din dus pentru a se uita in oglinda. Nu i-a venit sa creada cand a vazut despre ce era vorba. Ceva era in nasul ei si iesea de acolo. S-a speriat si a mers imediat la medic.

La spital, medicii au descoperit ca era o lipitoare. A fost dificil sa indeparteze lipitoare din nasul tinerei, care era foarte speriata. Lipitoarea se hranea cu sangele tinerei si crescuse in dimensiune. Se pare ca a intrat in corpul tinerei in timp ce inota sau dupa ce a baut ceva in Asia. Se afla in corpul ei de cateva saptamani.

Daca nu ar fi fost descoperita la timp, lipitoarea ar fi ajuns, intr-un final, la creierul tinerei, si ar fi inceput sa se hraneasca din acesta, au spus medicii.

Tanra a trecut prin momente de groaza. S-a speriat cand a vazut despre ce era vorba. Din fericire, a mers la medic si a scapat de problema care se putea agrava.

Articole pe aceeasi tema:

Copilul ei a murit de CANCER la 4 ani. A decis sa publice poze cu el de la diagnostic si pana la FINAL. Motivul este halucinant…

Motanul Reginald, ‘hotomanul’ care a cucerit Internetul. POZE AMUZANTE

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top