Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Alexandru Porojan – romanul care a umit internetul! VIDEO

Alexandru Porojan este un tanar de 23 de ani care este extrem de pasionat de sport din Bucuresti. De curand sportivul a doborat un record pe care cu greu il poate depasi altcineva.

2017 abodomene in doar o ora

Alexandru Porojan

Fiind extrem de aproape de comunitatea stransa in jurul paginii sale de Facebook, Porojan Alexandru Fit, Alex a transmis LIVE recordul pe reteaua de socializare, iar rezultatul a uimit pe toata lumea. In doar o ora si zece minute Alex a facut 2017 abdomene, iar din informatiile primite de la aceasta nimeni nu a mai ajuns sa realizeze acest record.

Sustinut de comunitatea stransa in jurul nenumaratelor proiecte ale sale, Alex Porojan a devenit un exemplu pentru multi tineri care isi doresc sa isi transforme viata intr-una mai buna.

Iata ce a declarat Alex pentru Revista TEO, despre proiectele sale, dar si despre nebunia celor 2017 de abdomene intr- o ora

Reporter: Cum ai inceput sa te antrenezi in mediul online si de ce? De asemenea da-ne detalii despre recordul tau.

Am ales sa fac acest proiect cu ” Change Yourself ” de acasa pentru ca atunci cand mergeam la sala, mai luam cu mine 3-4 prieteni sa ne antrenam impreuna, ii mai invatam din greselile mele ce e bine sa faca si ce nu este bine sa faca, am vrut sa ajut foarte multi oameni pentru ca stiu ce inseamna cand nu lucrezi corect, sau cand cineva spune ” Da lasa ca te ajut eu ca ma pricep ” dar in realitate sa nu cunoasca nimic, mai rau te trage in jos si nu vezi performantele.
Cand spuneam anumitor persoane cum am evoluat nu ma credeau ,si este si normal, NU VEZI , NU CREZI!
Asa ca m-am ambitionat atat de tare incat am spus: PUNCT si de la CAPAT!

Vreau sa fac ceva online sa vada absolut toata lumea ca sportul NU este usor, sportul trebuie luat ca pe o pasiune dar si ca un job, pentru ca este foarte greu, si nu trebuie sa renunti.

Am plecat la drum pe pagina mea cu 2-3 mii de oameni maxim, la primul live, am inceput sa vorbesc cu oamenii , am inceput sa le explic despre ce anume este vorba in acest proiect, multi au inteles, putini dintre ei nu au inteles, sau mai bine spus nu si-au dat interesul!

Am ales sa fac exercitii numai de acasa pentru ca si va dau cateva motive:

1. Este foarte greu sa te antrenezi de acasa deoarece nu ai aparatura pe care o ai intr-o sala, nu esti la fel de motivat precum esti la sala, si nu este nimeni pe langa tine sa te ajute la exercitii.

2. Trebuie sa ai o ambitie de fier si sa-ti mearga mintea bine sa poti improviza exerciitle

Si am spus bai hai sa le arat oamenilor ca in 30 de zile daca te antrenezi de acasa cum trebuie poti face performanta , si asa am inceput sa fac timp de 30 de zile live in fiecare zi cu cate un antrenament diferit sa vada oamenii ca se poate lucra, si poti sa te si formezi in acelasi timp.

Dupa ce am terminat cele 30 de zile evident realizarile mele au fost facute cu succes, s-a vazut transformarea de la cat am plecat si la cat am ajuns! Aveam undeva la 60 de kg cand am inceput acest antrenament, aveam mesele foarte haotice, nu mancam cum si cand trebuie, iar dupa 30 de zile de antrenamente corecte, de un regim bun, si mancare regulata am ajuns la 78-79 de kg, iar definirea si masa mea musculara a fost una formidabila , la inceput aveam 37cm in brat iar la sfarsirea acestor zile aveam 41-42 ( vorbim la cald aici ) .

Dupa ce am terminat acest proiect, am ajuns sa strang peste 36 de mii de oameni care-mi urmaresc si aprecieaza munca, si am zis daca am inceput ca nu vreau sa ma mai opresc, asa ca am decis sa fac si alte proiecte dar sa bat si alte recorduri.
Am ales sa fac intr-o ora si 10 minute un numar total de abdomene 2017 , m-am uitat pe internet la acest record si nu am vazut pe nimeni care sa ajunga la acest numar, intr-adevar este o alta persoana care face 3000 abdomene pe timpul zilei , intr-o zii intreaga, iar o alta persoana a facut intr-o ora si 30 de minute 2000 si un pic.

Am ales sa fac aceste recorduri sa vada lumea ca atata timp cat ai ambitie, esti motivat si iti doresti sa faci un lucru, il poti face cu mare succes! Dar trebuie sa ti-l doresti si sa faci anumite sacrificii in viata ta, de la stilul de viata la un regim alimentar bun.

VIDEO – Alexandru Porojan a doborat toate recordurile

In curand vom publica un interviu in detaliu despre Alexandru Porojan, care va deveni specialistul Revista TEO in sectiunile Dieta si Sport.

Pana atunci il poti urmari pe Alexandru pe Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. Andrei

    2017-04-13T11:10:14+03:00 at 2017-04-13T11:10:14+03:00

    Felicitari poro ! Te respect

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top