Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 14 aprilie 2017

Fecioarele o iau din nou de la zero. Se afla in fata unui proiect mult visat. Citeste sfatul zilei de 14 aprilie pentru zodia ta!

Sfatul zilei de 14 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Muncesti constiincios si abia astepti sa se vada rezultatele eforturilor depuse. Continua sa iti faci treaba cum stii mai bine. Numarul norocos al zilei: 2.

TAUR – Nu duce acasa nervii acumulati la locul de munca. Risti sa iti strici sarbatorile cu lucruri care nu conteaza. Numarul norocos al zilei: 5.

GEMENI – Daca nu profiti de sansele pe care le primesti in dar de la viata, nu mai ai voie sa te plangi. Este o zi cu de toate, o zi in care poti da lovitura. Numarul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Previziuni karmice 10-16 aprilie 2017

RAC – Ai pus multa pasiune pentru a ajunge aici. Acum te simti sigur pe tine, stapan pe tot ce faci si spui. Fii pregatit pentru etapa urmatoare. Numarul norocos al zilei: 8.

LEU – Fii la fel de vesel si de optimist ca pana acum. Ai nevoie de multa energie ca sa obtii tot ce vrei. Numarul norocos al zilei: 1.

FECIOARA – Iar o iei de la zero. Nu e o noutate. Ai facut-o de atatea ori si ai reusit sa te ridici. Vei putea si de data asta. Numarul norocos al zilei: 4.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top