Connect with us

Revistateo.ro

Imagini scandaloase la Spitalul Universitar. Un pacient operat se taraste pe jos - VIDEO

Stiri

Imagini scandaloase la Spitalul Universitar. Un pacient operat se taraste pe jos – VIDEO

O publicatie din Romania a postat un videoclip cutremurator de pe holurile Spitalului Universitar.

Jurnalistii de la Gandul au surprins imagini scandaloase pe holurile spitalului: un pacient abia iesit din operatie este nevoit sa se tarasca pe jos.

Imagini scandaloase la Spitalul Universitar

Pacientul a fost operat in urma cu doua zile, iar personalul medical pare sa nu il bage in seama, cel putin asta sustin cei de la Gandul si imaginile postate pe Facebook. „L-au adus cu targa si l-au lasat jos in fata liftului”, a scris George Nicoloiu pe Facebook. Oamenii au reactionat imediat si se declara ingroziti de umilinta la care a fost supus acel barbat.

Oamenii, reactii vehemente pe Facebook

„Cand am intrat prima oara in marele Municipal am crezut initial ca am intrat intr-un bazar, ca gresisem usa… Mii de chioscuri, farmacie, insa nu gaseam acele indicatoare care sa ma duca la specializarea x… Este nevoie sa intrebi medici, asistente etc, ca sa poti ajunge unde-ti doresti.

Iar tot acest traseu este marginit de suferinzi, care fie stau cu o trimitere in mana si nu stiu unde sa mearga, fie oameni intinsi pe scaune de oboseala/rau etc. Cu totii platim acele taxe nenorocite (intr-un fel sau altul), iar rasplata este ignoranta, aroganta…”, scrie Claudia pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top