Connect with us

Revistateo.ro

De ce să-ți speli părul cu bicarbonat de sodiu

Par & Coafuri

De ce să-ți speli părul cu bicarbonat de sodiu

Tot mai multe femei se plâng de produsele pentru îngrijirea părului pe motiv că nu ar fi foarte eficiente. Pentru a reda strălucirea și volumul podoabei capilare, e nevoie de un singur condiment: bicarbonat de sodiu.

De ce să-ți speli părul cu bicarbonat de sodiu

Tot ce trebuie să faci este să adaugi 3 lingurițe de bicarbonat de sodiu în apa cu care îți speli părul, asta dacă dorești să oprești căderea firelor de păr și îmbâcsirea acestuia.

Apa cu bicarbonat se aplică pe părul ud sau uscat, pornind de la rădăcini. Este important să masezi bine scalpul pentru a hrăni părul de la rădăcină. Masajul pornește de la baza firelor de păr și continuă până la vârfurile acestora.

E bine ca înainte să aplici această soluție specială de îngrijire capilară să clătești bine apa cu bicarbonat.

La ce mai servește bicarbonatul de sodiu

Amestecul format din apă și o linguriță de bicarbonat de sodiu formează unul din cele mai eficiente remedii de combatere a problemelor pielii. Bicarbonatul de sodiu este de mare ajutor dacă pielea ta a avut de suferit în urma înțepăturilor insectelor sau ai furuncul. Tot bicarbonatul e bun și în combaterea acneei și a micozei piciorului. E bine ca la aplicarea bicarbonatului să folosești un tifon steril pentru a lăsa substanța să activeze câteva minute.

CITESTE SI: 10 trucuri cu bicarbonat de sodiu

CITESTE SI: Cum slabesti cu bicarbonat de sodiu. Retete care te scapa de grasime

Atenție foarte mare însă la aplicarea acestui ingredient! Înainte să folosești tratamente cu bicarbonat, e recomandat să consulți un medic dermatolog pentru a afla dacă ești alergic la substanță sau nu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top