Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 octombrie 2017 . Ce ne rezervă astrele pentru săptămâna viitoare.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săptămâna 23 – 29 aprilie 2017

Pe 26 aprilie va fi Lună Nouă. Astfel unele semne zodiacale vor fi puse la încercare în această săptămână. Află ce îți rezervă astrele.

Horoscop Minerva Săptămâna 23 – 29 aprilie 2017

BERBEC. Par să fie din ce în ce mai liniştiţi, mai degajaţi, mai preocupaţi să-şi trăiască viaţa şi să nu le mai pese de probleme, lucru excelent pentru psihicul lor. Şi nici nu au de ce să-şi facă probleme, poate doar femeile pentru o serie de probleme care ţin de activitatea hipotalamusului şi implicit de debitul hormonal. Pentru restul, săptămâna se exprimă printr-o reverie interioară, printr-o latură poetică a vieţii care îi îndeamnă să iubească şi să trăiască totul la intensitate maximă. Deh, semnele de foc.​ CITESTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Ei traversează o săptămână destul de încărcată, din toate punctele de vedere. Conjuncţia Soare – Mercur este stresată de Pluto şi Junona, ca si cum energia lor şi aşa destul de anemică, este direcţionată într-un sens greşit, iar ei nu pot face nimic să iasă la mal, ci se lasă duşi încotro îi duce curentul evenimentelor. CITESTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Recunosc că nu le este prea moale săptămâna aceasta. Câteva aspecte grele le vor da bătaie de cap în următoarele zile.

Careul în T, Jupiter – Pluto – Uranus, într-o ultimă zvâcnire, îi zgâlţâie zdravăn pe aceşti nativi, pe fondul a tot ceea ce semnifică prietenii, mediu frecventat, intimitate, comisioane, concepţii despre viaţă şi despre moarte, poziţie socială şi avere, totul într-un amalgam de concepţii şi de credinţe cărora nu se pot sustrage. CITESTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Ar trebui să spun că sunt cei mai mulţumiţi, dar din păcate nu se întâmplă aşa.

Nemulţumirile lor au mai multe cauze şi izvorăsc din neputinţa de a pune lucrurile în ordine aşa cum doresc ei. Dorinţa lor de a şti că lucrurile în familia lor merg bine îi fac să dea impresia că vor să deţină controlul şi de aici problemele. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET AL MINERVEI PENTRU SĂPTĂMÂNA 23 – 29 APRILIE, PENTRU ZODIA TA: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARĂ || BALANȚĂ || SCORPION || SĂGETĂTOR || CAPRICORN || VĂRSĂTOR || PEȘTI

LEU. Trăiesc acut senzaţia că cineva are ceva cu ei, lucru total eronat, dar din când în când mai suferă şi ei de mania persecuţiei aşa că trebuie să îi luăm cum sunt nu cum am dori să fie. Poate toate acest stări să se datoreze schimbărilor pe care Saturn le aduce, din casa investiţiilor, certitudinea puterii, convingerea că ei sunt centrul universului şi de aici tendinţa de supraevaluare. CITESTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Aceşti nativi păstrează linia de săptămâna trecută, Pluto în tranzit prin Casa familiei îi face să preţuiască şi să conştientizeze valorile noţiunii de cămin şi de familie. Şi dacă nu au făcut-o până acum, o vor face cu siguranţă de acum încolo. Săptămâna este încărcată de tensiuni mai mult sau mai puţin generate de ei, astral, trigonul dintre conjuncţia Soare – Mercur şi Uranus din Taur, Saturn în pătrat cu conjuncţia Venus – Chiron din Peşti sensibilizează şi vulnerabilizează axa decizională vis-a-vis de viaţa domestică, dar şi vis-a-vis de anumite comisioane la care se văd obligaţi să renunţe pe 24 şi 25 aprilie! CITESTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ. Şi la ei atmosfera se tensionează, poate şi pentru că Mercur retrograd din Berbec le aduce idei, în special modalităţi de a face bani, iar celălalt în semne de apă semnalează momente în care Balanţele judecă cu sufletul şi nu cu mintea, dar le crează probleme relaţionale în cuplul şi în mediul în care se învârt şi sugerează că ideile, speranţele şi aşteptările acestor nativi au bază şubredă, că planează o doză serioasă de iluzie asupra a tot ce înseamnă sentimente, cămin, dragoste. CITESTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Săptămâna aceasta sunt talonaţi stâns de Careul în T Uranus – Pluto – Jupiter, şi de pătratul dintre Saturn şi conjuncţia Venus – Chiron le pot crea probleme nu doar de imagine ci şi financiare cu familia mai ales. Un accent ceva mai restrictiv pentru femeile Scorpion care, săptămâna aceasta, se pot confrunta cu acte care ţin de legalitate, cu acţiuni juridice îndreptate împotriva lor pe nedrept şi pentru care vor muta şi munţii din loc, dacă trebuie, ca să-şi demonstreze nevinovăţia sau cu rupturi bruşte de asocieri care le va aduce în situaţia de a se întreba de fapt, de ce s-au asociat cu persoana respectivă? CITESTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. Rămân nişte acute neîmplinite vis-a-vis de cercul de prieteni sau mediul pe care îl frecventează deoarece conjuncţia crucea mutabilă blochează unele negocieri sau discuţii ca şi cum se ascunde ceva în spatele acestora şi ei nu ştiu, aşa că le-aş sugera să lase lucrurile cum sunt sau să mai verifice odată şi să nu spere că vor moşteni ceva după decesul persoanei pe care vor să o ia în grijă deoarece există un act prin care aceasta lasă totul unor nepoţi sau unei alte persoane. Vezi 25 şi 26 aprilie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Saturn în Casa socială, cu un Careu în T între axa Nodurilor Lunare mediat de Luna Neagră şi Careul în T mediat de Pluto între opoyiţia dintre Uranus şi Jupier aş spune că le aduce unora o sentinţă – divorţ, condamnare, partjare, mai mult totul se petrece în aşa fel încât aceşti nativi par să fi înţeles că trebuie să schimbe ceva în relaţia lor cu autoritatea, să-şi vadă şi de sănătatea lor dar mai ales să se asculte pe sine, să coboare în străfundurile cele mai adânci, ale fiinţei lor şi să aducă la lumină aspecte care să lămurească anumite relaţii, anumite lucruri pe care nu le înţeleg, să aducă la lumină înţelepciunea de care au nevoie ca să facă faţă la tot ce se petrece în jurul lor. CITESTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Ceea ce până acum le-a dat stabilitate ar putea veni să-i destabilizeze printr-o nevoie interioară de a acumula informaţii, de a citi, de a ştii mai mult, de a categorisii, de a analiza şi a sintetiza. Simt nevoia să se reorienteze profesional, vor dori să se apuce de studii într-un domeniu cu care nu au avut tangenţă până acum, îi incită tot ceea ce ţine de metafizică şi de Cunoaştere şi nu se vor da în lături să-şi conbstruiască rapid turnul de fildeş, ca să poată studia în voie. Mercur retrograd în Berbec, în Casa comunicării, le stimulează originalitatea şi adâncimea spirituală şi pot avea revelaţii care multor li se vor părea stranii sau nelalocul lor dar le blochează comunicarea cu ceilalţi. CITESTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. Aceşti nativi îşi vor concetra, în continuare atenţia şi în această săptămână, pe cultivarea relaţiilor şi a susţinătorilor pe care îi au. Ba, aş spune că sunt la un pas să mai câştige şi alţii! Alţii vor evada iar în lumea lor şi cum de acolo văd lucrurile deformat, anesteziaţi parcă de nevoia lor de afectivitate, stau cuminţi aşteptând zile mai bune. Expectativa nu cred că este o condiţie care să îi ajute acum. Doresc multe lucruri dar ca întotdeauna trece foarte mult timp până când le vor realiza sau poate nu le vor realiza niciodată. Trebuie mai mult ca niciodată să se focalizeze pe o necesitate imediată şi să-şi creeze o listă de priorităţi, iar Pluto îi va ajuta să facă acest lucru. CITESTE CONTINUAREA AICI.

1 Comment

1 Comment

  1. Vasile carmen

    2017-04-24T05:34:10+03:00 at 2017-04-24T05:34:10+03:00

    Imi place si astept sa imi trimite ti informați despre horoscop zilnic si alte noutăți multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top