Connect with us

Revistateo.ro

Decizia luată de Kate și William în legătură cu Prințul George

Star

Decizia luată de Kate și William în legătură cu Prințul George

Kate și William formează unul din cele mai admirate cupluri din regalitatea europeană. Cei doi au luat recent o decizie în legătură cu fiul lor, George.

Micuțul George va face doar 4 anișori în luna iulie, însă soarta lui este deja decisă. Părinții au decis să-l trimită la școală fără pază. George va frecventa școala particulară Thomas’s Battersea School, întrerupând tradiția de a merge la Wetherby School Notting Hill, acolo unde au învățat Harry și William.

Se rupe tradiția

Istoricii Casei Regale susțin că cei doi doresc să facă o modernizare în cadrul familiei regale britanice. Dacă în cazul lui William și Harry, Diana și Charles au angajat persoane speciale să îi ducă la școală, cu noii copii ai Casei Regale lucrurile vor sta diferit.

Ducii de Cambridge își vor duce copilul la școală fără gărzi de corp, rupând astfel o tradiție de decenii.

Kate Middleton a vorbit recent despre cât de important este rolul ei de mamă: „Pentru mine, să devin mamă a fost o experiență minunată și plină de satisfacții. Cu toate acestea, uneori, a fost, de asemenea, o provocare uriașă. Chiar și pentru mine, care primesc ajutor acasă, în timp ce alte mame nu au această posibilitate. Nimeni și nimic nu te pregătește cu adevărat pentru acest lucru. Un amalgam de sentimente te copleșesc”, a declarat ducesa, notează Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Mai multe site-uri scriu ca ducesa Kate Middleton nu mai poate ramane insarcinata

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton, intr-o fotografie de colectie din copilarie

„Nu există nicio regulă în nicio carte, nu există bine sau rău, trebuie doar să te trezești, să faci să se întâmple, să dai ce e mai bun din tine și să ai grijă de familia ta. Pentru multe mame, aceste schimbări drastice le pot afecta sănătatea mintală”, a mai spus Kate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top